Düşün ki O Bunu Okuyacak!

Charismax

Back'in Zeka
Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!

daha senin paranı göndermedim'de sana ulaşmak istemiyorum la.... karılarının birisinden alırım bilgilerini hareminle görüşüyorum ara sıra dur bakalım

R

Rima

Guest

yolun açık olsun demek isterdim...

IkRa

New Member

Ne yazsam..Hm..
Sülalece topunuzun Abversin ..Amin..Hemde çok Amin. Pehh..

Charismax

Back'in Zeka

z kuşağı gümbür gümbür geliyor diyorsunuz ama bu z kuşağı iktidar sabit olduğu döneme geldi.. bi sorun neden bu iktidar vardı öncesini bir araştırın... şuanki iktidar bozdu bunda hem fikiriz tıpkı ilk geldiği 8 senede herkesin memnun olduğu görüşlerini sunduğu gibi bizde diyoruz bozdu bozduda.. ya bana oy verseniz ben düzeltcem 4 senede herşeyi mesela yardımcım tosuncuk olacak.. oğlum adam çok başarılı muhasebeci yapıcam onu yani ekonomi bakanı sedat pekeri avukat yapıcam bir tanede kutucu lazım bilal isimli birisini buluruz o sıkıntı değil ondan çok var.. işler kötüye gidince bi tanede sgk uzmanı bulmam lazım çocuklara kundakta sigorta falan yapsınki bu yaptı haberim yok diyim... bide kuranı güncelleyelim halk uyandı az dinden dem vuralım yani siz oyunuzu bana verin ben 4 senede uçurcam ülkeyi söz

Regex

Administrator
Yönetici

https://www.youtube.com/watch?v=7pbEFw-gGgs

Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilir misin kardeş? İşte böyle! Bir zamanlar burası mert insanların diyarıydı, şimdi bakıyorum da çapulcuları doldurmuşsun buraya kardeş ha? Sen eskiden öyle fazla konuşmazdın, bakıyorum şimdi biraz geveze olmuşsun. O zaman git konuş onlara! Regex, emaneti olan bu IRC alemini geri alacakmış de, de onlara tamam mı?

R

Rima

Guest

kafanın içinde bir beyin olduğunu umarım biliyorsundur. :hmm:

R

Rima

Guest

Üç kuruşluk adamsın ama değerinden büyük laflar ediyorsun. Sen ancak iki yüzlülükle isim yaparsın. Beyin fukarası...

Painfully

Well-Known Member

Ne kadar çok laf sokuyorsunuz gerçekten ya, aşırı itici bir şey.​

R

Rima

Guest

Polyana olman içinin fesatlığını gizleyemiyor maalesef...

R

Rima

Guest

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.
Bizimkisi de o hesap olmuş... :hmm:

R

Rima

Guest

Sana karşı biraz daha kendime hakim olmam gerekiyor sanırım. Takip ediyorum sürekli ve bu çok rahatsız edici :huff:

R

Rima

Guest

Ben sensiz yaşayamam diyenlerden değilim. Sensiz de yaşarım ama seninle bir başka güzel yaşarım.

Ne güzel söylemiş Nazım Hikmet ^^

Seth

New Member

Bir gün uyandığında, yapmayı isteyipte yapmadığın şeyler için zamanın kalmadığını farkedeceksin.

Bahtiyar

Active Member

Yanlis secimler insani her zaman felakete surukler. O zamanlar ise benim merhatim calismaz. Cunku yok..