Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi kayıt aldım varya benden başka herkes beğendi... o başkalarıda zaten ben oluyorum.. lan bu amatör kayıtlar proftan daha hoş geliyor kulağa niyeyse :haha: yaka mikrofonuyla aldım.. yakana takıcam diss çok güzel kibar küfürlerim var :kop:
kim bu 10bin dolar maaşa bağlanan siyasetçi.
kimse bilemedi, kimse söylemedi, meclis araştırmadı, savcılar sormadı, peker amca ben açıklayayım bari dedi.
çok fazla kaşınıyorsan kendine bir kaşıntı çubugu al... sabrımın sınırı yok lakin anlık gel gitlerim var .. gel gitlere maruz kalırsan bir fatih ismini birde allah ismini durmadan zikredersin..
peki oyunları bundan sonra kurallarına göre oynuyoruz ve tamamen sanallaşıyoruz... ben böyle olsun istemezdim.. şimdiden vereceğim hasar zararlardan dolayı özür falan dilemem :kop: sorun ? ne yapa bilirsin ki ? yaptım' ki ..
erimiş donmuş kaşar ile hiç erimemiş arasındaki kaşar farkı.. küflenmeymiş.. kaşar peynirlerin bakterilerle olan savaşını biliyormusunuz ? kaşar içinde mitoz bölünmeyi sağlayan taklit eden bir madde varmış.. bakterileri çekmek için.. bakteriler konmaz ise o maddeye kaşar şekil değiştiriyormuş... ciddi diyorum he sütaş'da çalışmıştım.. kaşar çözme kalıplara basma yerleştirme cidden benim işim.. neden erir neden sertleşir çok iyi bilirim..