Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!
Bak "gardaşım" sana buradan ilk ve son defa yazıyorum. Normalde sevmem böyle gönderme yapmayı.
Zamanında x bir platforma kurduğum demiyorum, geliştirdiğim diyorum. Geliştirdiğim eklentilerden imzamı kaldırarak zerre kodlama bilmediğin halde eklentilerin üzerine kendi kullanıcı adını yazarak import edip, developercılık oynamaya devam et. Sen öyle bir insansın ki Türkçe dil dosyasına bile nickini yazıyorsun. Görmemişin oğlu olmuş, gerisini biliyorsun. Peki ben bunları nereden biliyorum? /admincp dizinine iyi sahip çıkmalısın. Hani sen hekırsın ya bilmen lazım. Yine bilirsin ki ben zarar vermem. Buradan küçük bir uyarı olsun.
Hırslarınız benliğinizi esir almış, nefsinizin esiri olmuşsunuz. Ben forumculuk oynamıyorum. Başarıya doymuş insanım. 9 yıl sonra ilk defa IRC forum kurdum. Ekibimdeki kişilerin çoğu da yıllar sonra benim telkinlerimle dönenler. Biraz önce malum bir platformda "Mazinin hissiyatı" başlıklı L4roXyL (Hasan abi)'in yazısını okudum. Biz o jenerasyondan gelen coderlarız. Yani kim gerçekten kodlayıcı, kim bu alemde karşı cinsindekilere hava atmak için kodır/hekır takılıyor biliyorum. Açtırmayın kutuyu, söyletmeyin kötüyü.
İnsanları çanta gibi oradan oraya taşıyorsunuz. Neticede zararı görenler sizler değilsiniz, emek verenler. Yazık değil mi? Şunu bilmelisiniz ki; ForumIRC.Com her zaman stabil kalacaktır. Her daim çizgisinde devam edecek olan bu platformda bir anda yığınlaşma beklemek abesle iştigaldir. +10 yıldır IRC dünyasında olmayan insanlar olarak tek tek millete gidip çağıracak halimiz yok. Kimseyle sidik yarıştırmıyorum. Kimse için de prensiplerimden ödün vermem. Kalite, er veya geç kendini gösterir!