Düşün ki O Bunu Okuyacak!

Bahtiyar

Active Member
Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!

Somut delil icermeyen konulari tekrardan yoruma acmak nasil bir yikikliktir, ne derece bir yokluktur siz tahmin edin. Oooov.. chen heyecan mi istiyon cheeeen.... kiyamam. Ayagini denk almayi bilen kazanir. Kaybeden mi? Yakin zamanda aglayacak. Emzik beles degil, beles yok baba.

Perfect

Sıkıntısı Olan 155 Arasın

Ahım Büyük Tırnağın Kırılsa Benden BiL !!!

Charismax

Back'in Zeka

sende yeni bir türsün galiba sıkıntı yok senide çözeriz işimiz bu

R

Rima

Guest

Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı! Siz ne kadar benim için en kötüsünü düşünseniz de ben her smaxn en iyisini yaşayacağım o yüzden :)

AzRa

New Member

Okur musun bilmem ama yıllar geçse de yerin yüreğimde. İmkansız diye bir şey yoktur ikimizde çok iyi biliyoruz.. Fakat daha fazla kaybedecek ne zamanımız var ne de heyecanımız. İki ayrı kalp ve iki ayrı beden olsak da biz tek bir sevdayız..beklemeye devam mı??

Who

New Member

Ne zamam gözlerim gözlerine değse, biliyorum ikimizi de aşar o kapının ardındaki masaL...

Charismax

Back'in Zeka

köpek yanlış dua etmiş kabul olunca kediler cennetine düşmüş..

Regex

Administrator
Yönetici

Bak "gardaşım" sana buradan ilk ve son defa yazıyorum. Normalde sevmem böyle gönderme yapmayı.

Zamanında x bir platforma kurduğum demiyorum, geliştirdiğim diyorum. Geliştirdiğim eklentilerden imzamı kaldırarak zerre kodlama bilmediğin halde eklentilerin üzerine kendi kullanıcı adını yazarak import edip, developercılık oynamaya devam et. Sen öyle bir insansın ki Türkçe dil dosyasına bile nickini yazıyorsun. Görmemişin oğlu olmuş, gerisini biliyorsun. Peki ben bunları nereden biliyorum? /admincp dizinine iyi sahip çıkmalısın. Hani sen hekırsın ya bilmen lazım. Yine bilirsin ki ben zarar vermem. Buradan küçük bir uyarı olsun.

Hırslarınız benliğinizi esir almış, nefsinizin esiri olmuşsunuz. Ben forumculuk oynamıyorum. Başarıya doymuş insanım. 9 yıl sonra ilk defa IRC forum kurdum. Ekibimdeki kişilerin çoğu da yıllar sonra benim telkinlerimle dönenler. Biraz önce malum bir platformda "Mazinin hissiyatı" başlıklı L4roXyL (Hasan abi)'in yazısını okudum. Biz o jenerasyondan gelen coderlarız. Yani kim gerçekten kodlayıcı, kim bu alemde karşı cinsindekilere hava atmak için kodır/hekır takılıyor biliyorum. Açtırmayın kutuyu, söyletmeyin kötüyü.

İnsanları çanta gibi oradan oraya taşıyorsunuz. Neticede zararı görenler sizler değilsiniz, emek verenler. Yazık değil mi? Şunu bilmelisiniz ki; ForumIRC.Com her zaman stabil kalacaktır. Her daim çizgisinde devam edecek olan bu platformda bir anda yığınlaşma beklemek abesle iştigaldir. +10 yıldır IRC dünyasında olmayan insanlar olarak tek tek millete gidip çağıracak halimiz yok. Kimseyle sidik yarıştırmıyorum. Kimse için de prensiplerimden ödün vermem. Kalite, er veya geç kendini gösterir!

Charismax

Back'in Zeka

Bin başı oldum :kiss: 11 yıl aradan sonra ahahaha data'nın metanın anasını ağlattım alayı hurda oldu lfldpedkdğfk yok mu daha yok mu :haha: ne diyo bu deli asker mi diyecen he kaçaktım teslim oldum lfldnddşdm

R

Rima

Guest

Dobralık ile patavatsızlığı birbirine karıştıran zavallısın.

Charismax

Back'in Zeka

Sokuk ya tipine bak hele habersizce çek panpa ya bile uymamış jfodjdldjd

Charismax

Back'in Zeka

eşşoğlu eşşek anneni tanımıyorum diyorum üvey evlat muamelesi istiyon.. manyakmısın oğlum

PurpLe

New Member

Bir insanın, bir insana verebileceği en güzel hediye; ona ayırabileceği zamandır.

R

Rima

Guest

Zeki gibi görünsende benim gözümde aptalsın.

Charismax

Back'in Zeka

ah be kardeşim bilmiyor muyum ne kadar korkak olduğunu ben ayırmasam hastane yüzü görmeden toprağa girecektin la kazara..

Regex

Administrator
Yönetici

Bizim dodisçi şimdi de kendini Sedat Peker sanmış. Lan olum sen dodisçisin lan. Lamersın yani. Anladın? Sedat Peker dahi; yasadışı işler bile yapıyor olsa yaptığı bir şeyler var. Senin tek becerin bilgisayarın başında kıçını yayıp, elindeki proxylerle sağa sola DDoS saldırısı yapıp insanların emekleriyle oynayabildiğin ölçüde bundan mutlu olmak. Neyin kafası bu? Gayri meşruda bile kendine bir kimlik arayışına girme, oralardan bile kimlik çıkmaz sana. Hani derler ya bir yanlış yapacaksan, bari onu doğru yap. Sen yanlışlarını bile doğru yapamayacak vasıfsız ve donanımsız bir zavallısın.