Düşün ki O Bunu Okuyacak!

Painfully

Well-Known Member
Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!

ya sen :D bunu bana koyabilirmisin.. uzun uzun teşekkür edemiyorum şuan ama edicem yarın.. dayanamıyorum yatıcam direndim durdum acil işim vardı :)

Ne demek, elime mi yapışacak sanki.. Şu an ben mobilim ama ilk bilgisayara geçen eklesin madem. .dd​

Charismax

Back'in Zeka

Hangi biriniz için yazayım ? Du bakim adrese gitcek mi... yankılayalım bi..
Güm güm güm tak güm güm güm ... harem agası taktiklerin çok zayıf.. direk gelirsen kovmam gel konuşalım.. öyle olmuyor cariyelerini göndermekle... o bildiğin vasıfsızlardan değilim biliysen dimi gurban... dokun biraz daha .. ceza evleri süper konforlanmış böyle bi özgüven veriyormuş.. hani yollaya bilirim seni.. sabrımı fena taşırıyorsun.. kayıp çocukların ve bilinmeyenlerine bakacak adam yok.. biraz ayık ol.. ayağına terlik al evinde kal... daha iyi ordan

Charismax

Back'in Zeka

ummadığın kadar deliyim... psikopat değil bak deliyim.. gelir yatagına yatar kestikten sonra sigaramı içer ölünle konuşur .. sonra neden cevap vermiyorsun diye ağlarım.. akıllı ol huni'mi çıkarttırma.. :yağmur:

R

Rima

Guest

Kötü gün dostu değil menfaat dostusunuz.

Siyah

Müşkülpesent

Bu yorum karşı tarafın harf istihkakı yetmediğinden bu kelimelerle sonuçlanmıştır.
Bu yorum, o okusun diye değil siz okuyup "Ben ne okudum az önce!?" diye bir kaç saniye düşünün diye yazıldı...

Tamam. İtiraf ediyorum. Öyle biri yok, hiç olmadı. Zaten neden buradayım onuda bilmiyorum.

Gitsek mi? Sessizce gidelim. Şş!

Lord

Alperen Kutay & Atakan Tuna

okumasını umut ediyorum, özledim teşekkürler.

Charismax

Back'in Zeka

yazdım yazdım sildim eşşoğlu eşşek .. icraat zamanı zaten bildiririm her yerde.. takıl şimdilik.. şuan şeytanımla barışık değilim..

R

Rima

Guest

Üstüne alınma sen...
Yokluğunu adam yerine koymaktı benimkisi.