İçindeki Cümleyi Söyle

Lord

Alperen Kutay & Atakan Tuna
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle

Xir; Herkesin ekmeği kalbî kadar.

Charismax

Back'in Zeka

@Dea Dia buradada var yağmur fırtına.. ama benimkisi 3. gün oldu.. ayaklarımdan yukarı doğru üşüyorum.. hastayım galiba..

Charismax

Back'in Zeka

bu seferde bacaklarım ağrıyor iyimi.. ulan eski 4 5 yaşındaki romatizma hastalığına yeniden dönmeyelim.. yürüyememde valla ha .. abooo kritik :üzgün:

Sean

Member

İnsan dediğin; Bazen göğüs kafesinin içinde yapayalnız, Bazen de kafasının içinde kalabalık...

Charismax

Back'in Zeka

canlı yayın bitti... ama ben soyluyu hem anladım hem anlamadım... sanki oda birşeyler bekliyor ama söylemiyor... bakalım neler olacak.. :bigstar:

Siyah

Müşkülpesent

İkili ilişkiler hep mıç mıç olmak zorunda mı?
Kişilerin kendine özel zaman oluşturması için basit yalanlar söylemesi mi gerekir? Dürüstlük önemliydi hani?

Siyah

Müşkülpesent

canlı yayın bitti... ama ben soyluyu hem anladım hem anlamadım... sanki oda birşeyler bekliyor ama söylemiyor... bakalım neler olacak.. :bigstar:

Asrın liderine güvenip sorularla alakasız cevaplar vererek futbol maçı gibi pas yaparak zamana oynadı. Biri de çıkıp demedi ki "Hacı abi, sen ne anlatıyosun?"

Charismax

Back'in Zeka

Asrın liderine güvenip sorularla alakasız cevaplar vererek futbol maçı gibi pas yaparak zamana oynadı. Biri de çıkıp demedi ki "Hacı abi, sen ne anlatıyosun?"

ben devletime ve bakanlarıma güveniyorum hocam.. ne olursa olsun arkasındayım... sedat pekerin arkasında klişe olacak ama gerçekten birileri var... sedat pekerin o kadar çapı yok.. kusura bakmasın kimse.. süleyman soylu aslında bal tutan parmağını yalar misali açıklamalarda bulundu .. bana samimi geldi.. çıktığı program sorgulama yapılacak bir program değil.. bakanın sorumlu olduğu savcı yani bi nevi kolluk güçleri var ... gazeteciler hakim olmadığına göre kamuoyuna göre cevaplaması doğal... hakime veya savcıya söyleyeceklerini onlara söylemeden bize söylerse asıl o zaman bir sıkıntı var demektir... çözülecek bu oyun yakında ... eminim yani ben...

Son düzenleme: