İçindeki Cümleyi Söyle

Destina

New Member
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle

İyi biriyim ama, kötü olmam gerekirse o konuda da iyi biriyim.

Charismax

Back'in Zeka

geçen gün yolda yürüyorum ben ben birde ben... inanamadık bir baktık kimseler yokmuş

Charismax

Back'in Zeka

şibalap şip - yazdım şuan buraya .. aylar sonra bu bana ekran resimi olarak gelecek..

Bahtiyar

Active Member

Kafam allak bullak. Sessiz bir yerlere kacip herkesten uzaklasmam gerekiyor bir sure..

HUNTER47

, Teşkilatı Mahsus

Allahım Sen Şu İsraili Kahrı Perişan Eyle Yarabbi

Charismax

Back'in Zeka

Bana haksız olan kız yanında... hakkı savunacak erkek deli kanlı lazım :) yokki :D karşılaşmadım...yarabandı olayını bunlar sülük gibi yapışma anlıyor.. kız artık ne kadar kanını emdirirse... napalım taraflar razı ise bize hayırlı olsun demek düşer....
Şiraze dengesi kumpas gibi değil benim... patavaksızlığım yüzüne vurduğum senin olayların... izleyene harbi dobra bu sana patavaksızlık... e işini bozuyorum normal kıpraşman :D

R

Rima

Guest

Gidip dizi mi izlesem, film mi karar veremedim.

Charismax

Back'in Zeka

katı üst altı büst... atam diyor rezidans'dan alt kata bağırıyor... alt kat iktidara dua etmiyor gelmezse kömür makarna... elitis taban farklı bir kafada ortada kalan sorgucu bu tabloda..
sağcımısın solcumu ? iki kıyak kafa haklı ikiye böl dağıt biraz daha makarna.. oy yok sana yüzde /50 yine banko kasada.. kim veriyor bu oyu sana ? yoksa sağcı solcu ortada ?

Lareina

Kanatlarım var ruhumda.

Sokağa çıkma yasağı ülkede 10 kişiyi falan kapsıyor herhalde. Onlar dışında herkesin istediği zaman çıkma izni var.:blink: