Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Bildirim sorunu çözülmüş :)
Onurcan New Member 25 Nis 2021 #43 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle hadi bakiiiim biz eskiye siz deliye önün.
Onurcan New Member 26 Nis 2021 #44 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Yayın almayı özlemişim yok mu bi olmayan aşk acısını çekmem :d
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 1 May 2021 #46 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Tam kapanmamışsın arkadaşlar, kafanızı camdan çıkarmayın...
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 3 May 2021 #47 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Video baya komikti @Dea Dia m , cuk.:haha:
D Dea Dia New Member 3 May 2021 #48 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Lareina' Alıntı: Video baya komikti @Dea Dia m , cuk.:haha: Genişletmek için tıkla ... Çıldırmalık
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Lareina' Alıntı: Video baya komikti @Dea Dia m , cuk.:haha: Genişletmek için tıkla ... Çıldırmalık
Charismax Back'in Zeka 4 May 2021 #50 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle ne kapanma ama kapanmadan önceki kalabalığı özledim daha azdı:hmm:
Painfully Well-Known Member 4 May 2021 #51 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle 10 müşteri birden bir şeyler isterse kafanın karışması normal painciğim, sakin.
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle 10 müşteri birden bir şeyler isterse kafanın karışması normal painciğim, sakin.
Lord Alperen Kutay & Atakan Tuna 4 May 2021 #52 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle dudu dilleri ;$ " Türk popo 20 yılı geriye gitse 100 yıl ileri gider " diye bir yorum okumuştum bu parçanın altında sanırım ;d +112121212
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle dudu dilleri ;$ " Türk popo 20 yılı geriye gitse 100 yıl ileri gider " diye bir yorum okumuştum bu parçanın altında sanırım ;d +112121212
Bahtiyar Active Member 4 May 2021 #53 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Yürüyüş yaparken ceza yiyen adam "Az yaz kardeş zaten ödemeyeceğim." diyip polisin yanağından makas alan vatandaş'ın içtiğinden istiyorum.
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Yürüyüş yaparken ceza yiyen adam "Az yaz kardeş zaten ödemeyeceğim." diyip polisin yanağından makas alan vatandaş'ın içtiğinden istiyorum.
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 5 May 2021 #54 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Hapşırma anında çıkardığım ses heeeeypppşiiiiiiiggggg. Bende bilemedim.
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Hapşırma anında çıkardığım ses heeeeypppşiiiiiiiggggg. Bende bilemedim.
Painfully Well-Known Member 6 May 2021 #55 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Tuhaf başladığımız bir güne daha selam olsun..
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 6 May 2021 #57 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Annemin mutlu olması herşeye bedel.
S Set New Member 6 May 2021 #58 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Kendi sözünü yazmayı bilmeyen, başkasının sözüyle yol almaya mahkumdur..
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Kendi sözünü yazmayı bilmeyen, başkasının sözüyle yol almaya mahkumdur..
Regex Administrator Yönetici 6 May 2021 #59 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Set' Alıntı: Kendi sözünü yazmayı bilmeyen, başkasının sözüyle yol almaya mahkumdur.. Genişletmek için tıkla ... Bence aynı cümleyi kodlar için de uyarlayabiliriz.
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Set' Alıntı: Kendi sözünü yazmayı bilmeyen, başkasının sözüyle yol almaya mahkumdur.. Genişletmek için tıkla ... Bence aynı cümleyi kodlar için de uyarlayabiliriz.