Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ?
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 11 Nis 2021 #2 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Yeteneklidir.
Onurcan New Member 22 May 2021 #3 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? her yerde var aktif forumcu
D Dea Dia New Member 26 May 2021 #4 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Bazen hiç anlamıyorum.
Siyah Müşkülpesent 27 May 2021 #5 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Siyah beyaz avatar arşivi varmıştı. Güzelmişti. Belli bir duruşu varmıştı. Tanımıyorum ama uzaktan bu kadar
Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Siyah beyaz avatar arşivi varmıştı. Güzelmişti. Belli bir duruşu varmıştı. Tanımıyorum ama uzaktan bu kadar
Regex Administrator Yönetici 27 May 2021 #6 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Benim gibi siyahı seven, çok eskilerden tanıdığımız kalemi üretken ve ruhu pozitif bir dostumuz.
Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Benim gibi siyahı seven, çok eskilerden tanıdığımız kalemi üretken ve ruhu pozitif bir dostumuz.
eLfida ~Ponçik Hanım~ Yönetici 27 May 2021 #8 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Onurcan merttir, dediğini yapar. Söz verdiğini yapmadan durmaz. Çok yardımsever biridir. Ben öyle tanımıştım ama
Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Onurcan merttir, dediğini yapar. Söz verdiğini yapmadan durmaz. Çok yardımsever biridir. Ben öyle tanımıştım ama
Onurcan New Member 29 May 2021 #9 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? eski enerjisi ve neşesi yok bana öyle geliyor nedense umarım herşey yolunda olur hayatında
Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? eski enerjisi ve neşesi yok bana öyle geliyor nedense umarım herşey yolunda olur hayatında
Charismax Back'in Zeka 29 May 2021 #10 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? melenkolik gibi eski halini bilmiyorum şuanki hali öyle galiba
Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? melenkolik gibi eski halini bilmiyorum şuanki hali öyle galiba
Onurcan New Member 30 May 2021 #11 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Doğru tespit :d mutlu huzurlu
Beatrice Active Member 4 Haz 2021 #12 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Rap sever bir arkadaş
Onurcan New Member 8 Haz 2021 #13 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Ara sıra görüyorum iyisindir umarım
D Dea Dia New Member 28 Haz 2021 #14 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Yorum yapınca tavır yapıyor.
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 28 Haz 2021 #15 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Çokkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmm :hug:
R Rima Guest 2 Tem 2021 #16 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? O kadar çirkin insan gördüm ki son zamanlarda sanırım bazı konularda ona haksızlık ettim.
Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? O kadar çirkin insan gördüm ki son zamanlarda sanırım bazı konularda ona haksızlık ettim.
D Dea Dia New Member 28 Tem 2021 #17 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Alakasız konulardan bile akıcı ve eğlenceli sohbet edebildiğim biri, iyi ki tanımışım. Seviliyor.:kiss:
Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Alakasız konulardan bile akıcı ve eğlenceli sohbet edebildiğim biri, iyi ki tanımışım. Seviliyor.:kiss:
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 28 Tem 2021 #18 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Hanımefendi ve anlayışlı bir insan,ve aynı zamanda yetenekli daha ne olsun ?
Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Hanımefendi ve anlayışlı bir insan,ve aynı zamanda yetenekli daha ne olsun ?
R Rima Guest 25 Ağu 2021 #19 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Daha olgunlaşmış görüyorum
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 27 Ağu 2021 #20 Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Yeni bir düzen kurduğuna göre daha mutlu olduğunu düşünüyorum, hayırlı olsun herşey hakkında.
Yanıt: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ? Yeni bir düzen kurduğuna göre daha mutlu olduğunu düşünüyorum, hayırlı olsun herşey hakkında.