İçindeki Cümleyi Söyle

R

Rima

Guest
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle

Ancak uzaktan takip edersin. Edepsizsin sana uyup senin gibi olmuycam.

Charismax

Back'in Zeka

Prestij iş hanındaki güvenlikci kardeşe buradan kocaman selam gönderiyorum... tırsakları güvenlik yapmayın o şekil bu şekil oluyorlar sonra jfkdbdkddj

Charismax

Back'in Zeka

taraf tutan yalama yalaka laçka ağızlı karı kılıklı heriflerden.. erkek kanka seçen kaşar kızlardan birde hanım hanımcık görünüp arka planda uygulama gibi çalışanlardan nefret etmiyorum :D çünkü çakal arkadaşlarımın mezesi için onlarda lazım.. yoksa nasıl yollarını bulacaklar..

Lareina

Kanatlarım var ruhumda.

O değilde buse büyüdü baya ne inatçı bir genç kız oldu,benim iki katım.
Neyse onun böyle olduğunu görmek bana mutluluk veriyor.

Charismax

Back'in Zeka

iki single attım selamsızlar selama durdu.. gözünü sevdiğimin parası

Charismax

Back'in Zeka

açken sen sen değilsin madem gel yamacıma doğru doyurayım etme sitem matem :)

Charismax

Back'in Zeka

nasıl kaypak yavşak insanlar var la... geçen apartmanda bir komşu benim hakkımda benim kapımın önünde konuşuyor tanıyorum onu ben iyi çocuk falan çekiyor .. çıktım tanıştım sen kimsin dedim ? :D ben diyo üstte yukarıda oturuyoruz e ben seni tanımıyorum yavşak niye benimle dost muş gibi muhabbet ediyon burada :kop: bildiğin yavşak dedim posta koydum galiba kimse kavga etmiyor sıçıcam böyle hayata

R

Rima

Guest

pc başında oturmayı özlemişim :D

Charismax

Back'in Zeka

aksaraya gideyim vurcam malaklara vurcam malaklara .. sen kimsin lan sivas kangala kafa tutuyon

Serçe

New Member

Alıntı yapıyorum sanıyorum kendi kendime hoş buldum demişim kahkaha attım : D alışırım alışırım :d