Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Evet var bir iki özelliğim. Kendi halinde misin ?
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 1 Ağu 2021 #41 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Evet var bir iki özelliğim. Kendi halinde misin ?
R Rima Guest 1 Ağu 2021 #42 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Benimle uğraşmadıkları sürece evet zarar görürsem zarar vetmeden bırakmıyorum sadece. İnsanlara karşı ön yargılı mısın?
Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Benimle uğraşmadıkları sürece evet zarar görürsem zarar vetmeden bırakmıyorum sadece. İnsanlara karşı ön yargılı mısın?
D Dea Dia New Member 2 Ağu 2021 #43 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Eskisi kadar olmasam da var biraz evet Şarkı söylemeyi sever misin?
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 4 Ağu 2021 #44 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Evet ama sesimi sevmiyorum bu konuda. Yazın hayvanlara su veya yiyecek bırakıyor musun ?
Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Evet ama sesimi sevmiyorum bu konuda. Yazın hayvanlara su veya yiyecek bırakıyor musun ?
R Rima Guest 12 Ağu 2021 #45 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Son günlerde unutuyorum ama genelde bırakırım. Sinirlenince sinirini ağlayarak mı geçiriyorsun?
Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Son günlerde unutuyorum ama genelde bırakırım. Sinirlenince sinirini ağlayarak mı geçiriyorsun?
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 12 Ağu 2021 #46 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Bazen çok nadir genelde daha çok sinirlenerek geçiyor.. Yaz ayında gezer misin çok ?
Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Bazen çok nadir genelde daha çok sinirlenerek geçiyor.. Yaz ayında gezer misin çok ?
R Rima Guest 12 Ağu 2021 #47 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Genelde seviyorum gezmeyi ve gezerim de ama bu yıl Ankara'yı keşfetmeye çalışmaktan ve iş yoğunluğundan çok gezemedim. Kendini beğeniyor musun?
Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Genelde seviyorum gezmeyi ve gezerim de ama bu yıl Ankara'yı keşfetmeye çalışmaktan ve iş yoğunluğundan çok gezemedim. Kendini beğeniyor musun?
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 13 Ağu 2021 #48 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Fiziki olarak sevmediğim burnum var onun dışında beğeniyorum,evet. Karakter olarak sinirim olabilir. Bilerek yalan diyor musun ?
Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Fiziki olarak sevmediğim burnum var onun dışında beğeniyorum,evet. Karakter olarak sinirim olabilir. Bilerek yalan diyor musun ?
Hesna Active Member 13 Ağu 2021 #49 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? 3 türlüsüne bağlı, onun dışında yalana açık bir yapım yok☺️ Menfaat arkadaşlığı kurarsın??:huff: Son düzenleme: 13 Ağu 2021
Yanıt: Evet mi, Hayır mı? 3 türlüsüne bağlı, onun dışında yalana açık bir yapım yok☺️ Menfaat arkadaşlığı kurarsın??:huff:
R Rima Guest 13 Ağu 2021 #50 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Hayır, genelde benimle menfaatleri içiin arkadaş olurlar. birine gerçek anlamda aşık olduğunu hissettin mi?
Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Hayır, genelde benimle menfaatleri içiin arkadaş olurlar. birine gerçek anlamda aşık olduğunu hissettin mi?
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 13 Ağu 2021 #51 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Evet hissettim, zamanında. Ne olursa tüm dertlerin biter ?
Hesna Active Member 13 Ağu 2021 #52 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Dertler bitmez nefes aldıkça Biri biter biri başlar:huff: Sanaldan birinden hiç borç aldın mı??:hmm:
Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Dertler bitmez nefes aldıkça Biri biter biri başlar:huff: Sanaldan birinden hiç borç aldın mı??:hmm:
R Rima Guest 25 Ağu 2021 #53 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Hayır ama verdim. Sevdiğin insan için tüm hayatını değiştirir misin?