-Önce Evet ya da Hayır diyoruz. Sonra sorumuzu alttaki üyeye soruyoruz. Kış ayını sever misin ?
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 14 Nis 2021 #1 -Önce Evet ya da Hayır diyoruz. Sonra sorumuzu alttaki üyeye soruyoruz. Kış ayını sever misin ?
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 7 May 2021 #3 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Henüz hayır. Mektup yazdın mı hiç ?
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 7 May 2021 #5 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Bir kere , evet. Yanık oldun mu hiç ?
Kerem New Member 21 May 2021 #10 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Olabildiğince evet İlk dozu vurdular ölecek miyim
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 21 May 2021 #11 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Ben bile kefil olamam buna,ama hayır diyorum. çare varmı
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 22 May 2021 #14 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Artık izleyemiyorum,hayır. Rap dinliyor musun ?
Mezarkabul New Member 25 May 2021 #17 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Hayır, içilen yerde de bulunmamayı tercih ediyorum. Herhangi bir müzik aleti çalıyor musun?
Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Hayır, içilen yerde de bulunmamayı tercih ediyorum. Herhangi bir müzik aleti çalıyor musun?
eLfida ~Ponçik Hanım~ Yönetici 27 May 2021 #19 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? Evet. Çok umutluyum. Mutlu musun?
Charismax Back'in Zeka 27 May 2021 #20 Yanıt: Evet mi, Hayır mı? cıks değilim .. hastayım ölecem gibi ... çay içersin ?