Herkese selam, hayırlı olsun.
eLfida ~Ponçik Hanım~ Yönetici 11 Nis 2021 #3 Yanıt: Selamlar. Lareina' Alıntı: Herkese selam, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin canım benim :*
Yanıt: Selamlar. Lareina' Alıntı: Herkese selam, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin canım benim :*
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 11 Nis 2021 #4 Yanıt: Selamlar. Hoşbuldum @Bahtiyar , Hoşbuldum @eLfida tatlım :*
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 11 Nis 2021 #6 Yanıt: Selamlar. Linux' Alıntı: Aleyküm selam, hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum, teşekkürler
Yanıt: Selamlar. Linux' Alıntı: Aleyküm selam, hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum, teşekkürler
Regex Administrator Yönetici 11 Nis 2021 #9 Yanıt: Selamlar. Cihan' Alıntı: hayırlı olsun @admin Genişletmek için tıkla ... Sağol @Cihan dostum. Ama kendi konunu açsan daha iyi olurdu.
Yanıt: Selamlar. Cihan' Alıntı: hayırlı olsun @admin Genişletmek için tıkla ... Sağol @Cihan dostum. Ama kendi konunu açsan daha iyi olurdu.
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 11 Nis 2021 #12 Yanıt: Selamlar. Dea Dia' Alıntı: @Lareina canım hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum,canım :*
Yanıt: Selamlar. Dea Dia' Alıntı: @Lareina canım hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum,canım :*
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 11 Nis 2021 #14 Yanıt: Selamlar. CtrL' Alıntı: Merhaba, hoş geldiniz. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum teşekkürler..
Yanıt: Selamlar. CtrL' Alıntı: Merhaba, hoş geldiniz. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum teşekkürler..