Yalnız yaşasam belki ama aileme durumu açıklayamazdım. Evlenirsem elbette ^^
eLfida ~Ponçik Hanım~ Yönetici 12 Nis 2021 #1 Yalnız yaşasam belki ama aileme durumu açıklayamazdım. Evlenirsem elbette ^^
Destina New Member 18 Nis 2021 #2 Yanıt: Sevgilin için şehir değiştirir misin? Şehir çok basit kalır ya ben gözü karayımdır o yüzden ÜLKE değiştirdim.
Yanıt: Sevgilin için şehir değiştirir misin? Şehir çok basit kalır ya ben gözü karayımdır o yüzden ÜLKE değiştirdim.
Charismax Back'in Zeka 25 Nis 2021 #3 Yanıt: Sevgilin için şehir değiştirir misin? Destina' Alıntı: Şehir çok basit kalır ya ben gözü karayımdır o yüzden ÜLKE değiştirdim. Genişletmek için tıkla ... haha ben şehir değiştirdim senin için.. o aksaray varya aksaray :hmm: İstanbulluyu istanbul paklar hacı evet değiştiririm değiştirdim... en azından denedim
Yanıt: Sevgilin için şehir değiştirir misin? Destina' Alıntı: Şehir çok basit kalır ya ben gözü karayımdır o yüzden ÜLKE değiştirdim. Genişletmek için tıkla ... haha ben şehir değiştirdim senin için.. o aksaray varya aksaray :hmm: İstanbulluyu istanbul paklar hacı evet değiştiririm değiştirdim... en azından denedim
P Peri New Member 15 Tem 2021 #4 Yanıt: Sevgilin için şehir değiştirir misin? Evet eşim için şehir değiştirdim ve şimdi oturduğum şehiri seviyorum
Yanıt: Sevgilin için şehir değiştirir misin? Evet eşim için şehir değiştirdim ve şimdi oturduğum şehiri seviyorum
T Tutsaq New Member 15 Tem 2021 #5 Yanıt: Sevgilin için şehir değiştirir misin? Evet Degiştiririm ßi ZamanLardi Ama şimdi dEgiştirmem
Never Give Up New Member 2 Ocak 2023 #9 Yanıt: Sevgilin için şehir değiştirir misin? Hayır, değiştirmem..