Satılık İnternet Radyosu Radio Feelo // RadioFeelo.Com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrdeejay

New Member

-RadioFeelo Yabancı müzik türünde yayın yapan bir internet radyosudur. Frekaslı bir Radyo değildir sadece internet üzerinden yayın yapılmaktadır!. Radyonun özellikleri Aşağıdaki gibidir.

+20 Android & IOS applikasyona kayıtlıdır. Ayrıyetten bir çok radyo dinleme sitesinde kayıtlıdır.

-Anlık Dinleyicisi 5-10 arasındadır. Anlık dinleyici sayısını websitesindeki player üzerinden yakip edebilirsiniz.

-Radyo dinleyicileri sadece türkiye lokasyonlu değildir. Dinleyiciler dünyanın dört bir yanından radyoyu dinlemektedir. Fotoğraflar kısmında bununla ilgili veriyi görebilirsiniz.

-Radyo hosting'de 10 GB auto DJ özelliği bulunup 128kbps ses kalitesi ile yayın yapılmaktadır.

Fiyat Teklifleriniz için Whatsapp 0545 662 89 42 üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıyetten Sahibinden Satış linki: https://www.sahibinden.com/ilan/eml...-internet-radyosu-radiofeelo-932847031/detay/4

Son düzenleme:
R

Rima

Guest
Yanıt: Satılık İnternet Radyosu Radio Feelo // RadioFeelo.Com

İyi satışlar.

eQuaL

Member

Merhaba, iyi satışlar ama maliyetinin bir tık üstünde fiyat verirsen, satabilirsin gibi duruyor. Anlık 4-5 kişi çok az bir dinleyen sayısı diyebilirim.

mrdeejay

New Member

Zaten Abartı bir fiyat istemiyorum, daha öncede radyo sattım bundan daha iyi seviyedeydi. Tek fark o 3 yıllıktı bu daha 1 yıl olmadı. Altyapı yatırımını ben yaptım işi bilen biri alıp yürütür öyleki dinleyici adım adım artacak

eQuaL

Member

Konu amacına ulaşmıştır. Kilitlendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...