Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Güzelliklerinizi insanlar anlasın, siz anlatmayın..."
D Dea Dia New Member 7 Ağu 2021 #121 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Güzelliklerinizi insanlar anlasın, siz anlatmayın..."
R Rima Guest 9 Ağu 2021 #122 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Ümidini kaybetmemelisin, istediğin gerçekleşecek..." Umarım.
D Dea Dia New Member 12 Ağu 2021 #124 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Can çıkar huy çıkmaz, birde sen dene istersen..."
R Rima Guest 12 Ağu 2021 #125 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Yeni sokakları ve caddeleri keşfet..." Ediyorum yavaş yavaş
R Rima Guest 13 Ağu 2021 #126 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Sevginin etrafında dönmektense onu yakalamak ve beraber batmak en iyisidir..."
Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Sevginin etrafında dönmektense onu yakalamak ve beraber batmak en iyisidir..."
R Rima Guest 15 Ağu 2021 #127 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Çok para harcayacaksınız..." Öyle yapıyorum zaten.
Painfully Well-Known Member 15 Ağu 2021 #128 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Heyecan heryerdedir; Dünyaya bakman yeter..."
D Dea Dia New Member 17 Ağu 2021 #130 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! " Mutluluk tek başına bunu başarmak zorundasın... "
Painfully Well-Known Member 18 Ağu 2021 #131 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Bu aralar çok yoruluyorsun, biraz kendine zaman ayır ve çevrendekilere fırsat ver..."
Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Bu aralar çok yoruluyorsun, biraz kendine zaman ayır ve çevrendekilere fırsat ver..."
R Rima Guest 20 Ağu 2021 #132 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Canınızı sıkan bu tatsız durumdan kurtulacaksınız..."
D Dea Dia New Member 24 Ağu 2021 #133 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Ask bütün her şeyi çözecektir merak etmeyin..."
R Rima Guest 25 Ağu 2021 #134 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Çok çalıştığın halde karşılığını alamadığını düşünüyorsun ama genede bir çevrene bak..."
Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Çok çalıştığın halde karşılığını alamadığını düşünüyorsun ama genede bir çevrene bak..."
Painfully Well-Known Member 25 Ağu 2021 #135 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Sevgiyi kaybettim dediğin bir anda, daha büyük bir sevgi seni karşılayacak..."
Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Sevgiyi kaybettim dediğin bir anda, daha büyük bir sevgi seni karşılayacak..."
C Cry Administrator Yönetici 25 Ağu 2021 #136 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Cahile söz anlatmaktansa, deveye hendek atlatmak iyidir, daha kolay yolları ara bulacaksın..."
Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Cahile söz anlatmaktansa, deveye hendek atlatmak iyidir, daha kolay yolları ara bulacaksın..."
R Rima Guest 28 Ağu 2021 #137 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Kırık bir kalp için en iyi ilaç aşktır, ne duruyorsun..."
R Rima Guest 5 Eyl 2021 #139 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Çocuksu tavırlarınız herkes tarafından seviliyor, bir kişi hariç ." Sevmezse sevmesin :/
Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Çocuksu tavırlarınız herkes tarafından seviliyor, bir kişi hariç ." Sevmezse sevmesin :/
D Dea Dia New Member 5 Eyl 2021 #140 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! " Tilkinin dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır, bekle ve gör... "