Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Bakın bazı şeyleri çok abartmayın, gülü seven dikenine katlanır..."
Painfully Well-Known Member 10 May 2021 #21 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Bakın bazı şeyleri çok abartmayın, gülü seven dikenine katlanır..."
Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Bakın bazı şeyleri çok abartmayın, gülü seven dikenine katlanır..."
Kerem New Member 10 May 2021 #22 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Sevdiğiniz insanlarla bir seyahat var..."
D Dea Dia New Member 10 May 2021 #23 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! Hayatı ne o kadar ciddiye al, ne de boşla, sen anladın onu...
R Rima Guest 12 May 2021 #24 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Sana aşık olduğunu söyleyen herkesi dinle ama kalbin son kararı versin..." :haha:
Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Sana aşık olduğunu söyleyen herkesi dinle ama kalbin son kararı versin..." :haha:
Bahtiyar Active Member 12 May 2021 #25 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Sen önündeki kısmeti görmüyor sonra da ne kısmetsizim diyorsun..." Hadi canım.
Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Sen önündeki kısmeti görmüyor sonra da ne kısmetsizim diyorsun..." Hadi canım.
Charismax Back'in Zeka 12 May 2021 #26 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Her yerde peşinizde artık onu görmelisiniz..." ghfhdfh
D Dea Dia New Member 17 May 2021 #27 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Pozitif düşünürsen, yaşamında pozitif olmaya başlayacaktır..."
Charismax Back'in Zeka 20 May 2021 #28 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Arkadaşlarını yakın tut, düşmanlarını onlardanda yakın..."
D Dea Dia New Member 21 May 2021 #29 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "En güzel sıcaklık kalp sıcaklığıdır, kalbini sıcak başını soğuk tut..."
Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "En güzel sıcaklık kalp sıcaklığıdır, kalbini sıcak başını soğuk tut..."
R Rima Guest 24 May 2021 #30 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Konuşmaktan korkmamalısın, herşeyi söyle ve rahatla..."
D Dea Dia New Member 26 May 2021 #31 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! Derdini söylemeyen derman bulamaz, unutma..!
Painfully Well-Known Member 27 May 2021 #32 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "İş yaşamın renkleniyor müjde müjde..." Hadi inşallah.
fatal Active Member 27 May 2021 #33 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz..."
D Dea Dia New Member 27 May 2021 #34 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! Hayatı ne o kadar ciddiye al, ne de boşla, sen anladın onu...
Bahtiyar Active Member 27 May 2021 #35 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Her işi kendin yapmak istiyorsun, bunun yalnışlığını görmek için daha ne bekliyorsun..." Bu ne simdi?
Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Her işi kendin yapmak istiyorsun, bunun yalnışlığını görmek için daha ne bekliyorsun..." Bu ne simdi?
Kerem New Member 27 May 2021 #36 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Eğer uyumuyorsanız horlayamazsınız..." Ne alaka ya
Charismax Back'in Zeka 27 May 2021 #37 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Yakınlarının birinden gelecek bir doğum haberi var..." ben hamileyim ben doğurcam zaten 9'uncu bekliyorum asfasfsadfsdf
Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Yakınlarının birinden gelecek bir doğum haberi var..." ben hamileyim ben doğurcam zaten 9'uncu bekliyorum asfasfsadfsdf
R Rima Guest 1 Haz 2021 #38 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Sevgisi yalan olabilir, sözlerinden çok davranışlarına bak..."
Charismax Back'in Zeka 1 Haz 2021 #39 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Seni çok onore eden gözlerinden saklı..."
R Rima Guest 2 Haz 2021 #40 Yanıt: Şans Kurabiyenizi Kırın! "Sıcak bir gülüşün yapamayacağı şey yoktur, gülmeyi unutma sakın..!"