Pubg oynamayan insan Bknz. Ben
eLfida ~Ponçik Hanım~ Yönetici 27 Nis 2021 #2 Yanıt: Pubg oynamayan insan Wifi kasıyor diye oynatmıyor babam. Evlenince oynarım
Charismax Back'in Zeka 28 Nis 2021 #4 Yanıt: Pubg oynamayan insan mobil oyuunlarda silahlı arcade türü oyunlar tarzım değil.. moba pvp oyunlar candır..
Yanıt: Pubg oynamayan insan mobil oyuunlarda silahlı arcade türü oyunlar tarzım değil.. moba pvp oyunlar candır..
Beatrice Active Member 28 Nis 2021 #5 Yanıt: Pubg oynamayan insan Hiç oynamadım Hiç de ilgimi çekmedi
Hesna Active Member 29 May 2021 #6 Yanıt: Pubg oynamayan insan Güzel ülkemin yarısı ya tiktokçı ya pubg ci yüzdelik dilim artabilir..... pubg oynamıyorum oynamam da, 4 yaşındaki çocuklarla yaşını başını almış kişiler karşılıklı oynuyor ya acayip kızıyorum.
Yanıt: Pubg oynamayan insan Güzel ülkemin yarısı ya tiktokçı ya pubg ci yüzdelik dilim artabilir..... pubg oynamıyorum oynamam da, 4 yaşındaki çocuklarla yaşını başını almış kişiler karşılıklı oynuyor ya acayip kızıyorum.
R Rima Guest 29 May 2021 #7 Yanıt: Pubg oynamayan insan Hiç oynamadım, oynamayı da düşünmüyorum. Oynayanlara da kızıyorum :d