Merhaba. Hayırlı uğurlu olması dileklerimle.
Bahtiyar Active Member 11 Nis 2021 #2 Yanıt: Merhaba. Merhaba kanka, hoş geldin. Ne iyi ettin. Sensiz olmazdı zaten.^^
Painfully Well-Known Member 11 Nis 2021 #4 Yanıt: Merhaba. Hoşbuldum, teşekkür ederim. Eksik olmayın. ^^
Painfully Well-Known Member 11 Nis 2021 #6 Yanıt: Merhaba. eLfida' Alıntı: Esraa hoş geldin sen :* Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum tatlım, teşekkür ederim. :*
Yanıt: Merhaba. eLfida' Alıntı: Esraa hoş geldin sen :* Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum tatlım, teşekkür ederim. :*
Painfully Well-Known Member 11 Nis 2021 #8 Yanıt: Merhaba. admin' Alıntı: Hoş geldin @Painfully. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum, teşekkürler.
Yanıt: Merhaba. admin' Alıntı: Hoş geldin @Painfully. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum, teşekkürler.
Painfully Well-Known Member 11 Nis 2021 #10 Yanıt: Merhaba. Linux' Alıntı: Merhabalar, hoşgeldin @Painfully Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum, teşekkür ederim.
Yanıt: Merhaba. Linux' Alıntı: Merhabalar, hoşgeldin @Painfully Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum, teşekkür ederim.