Güvenilir ve Keyifli Sohbetin Adresi - Lakırtı

MrLegend

New Member
Sunucu İsmi: irc.Lakirti.com
Sunucu Sahibi: MrLegend
Yönetim Ekibiniz: Kuruluyor
Sunucu Portları(varsa): 6666-7000
Bağlı Link Sayısı: 80
Vizyon ve Misyon: Seviyeli güvenilir kaliteli bir sohbet ortamı sağlamak.
Sunucu System Bilgileri:
Sunucu Hakkında Diğer Bilgiler:

Seviyeli hoş bir muhabbet ortamı sağlamak için kurulan sohbet sitesi, kurulduğu günden bu yana sohbet etmekten ve sohbet etmekten zevk alan ziyaretçilerine her zaman daha fazlasını verecek şekilde bu ortamın güzelliklerini sunmayı hedeflemektedir. 7/24 saat online sohbet eden, bilinçli ve hoş görülü kadrosuyla ziyaretçilerinin keyifli zaman geçirmesini önemsemektedir.

Kaliteli kullanıcılarıyla daha iyi bir ortamı sizlerle buluşturan sitemiz seviyeli sohbetin ardından, seviyeli bir dostluğun ve arkadaşlıkların kurulduğu sohbet siteleri içinde ön plana çıkmaktadır. Irc, mobil, web gibi çeşitli yöntemlerle verilen chat odaları ve sohbet odaları hizmeti yanı sıra birbirinden güzel oyun odaları ile can sıkıntınızdan da anında kurtulacağınıza garanti veriyoruz. Ayrıca online radyo ve online okey oynama hizmetleri ile farklı seçenekler sunarak sizleri daha eğlenceli ortamlarla buluşturmayı hedefliyoruz.

Herkesi bu güzel mobil sohbet ortamımıza davet ediyor, olumlu veya olumsuz fikir ve önerilerinizi bekliyoruz.

Herkese hoş sohbetler dileriz...
Lakirti.Com

Regex

Administrator
Yönetici
Yanıt: Güvenilir ve Keyifli Sohbetin Adresi - Lakırtı

Bir domain broker olduğunuz alan adı seçiminden belli oluyor @MrLegend, başarılar dilerim. :)

eLfida

~Ponçik Hanım~
Yönetici

Hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
En kısa zamanda ziyaret edip, görüşlerimi tekrar buraya yazarım.^^

eLfida

~Ponçik Hanım~
Yönetici

Hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
En kısa zamanda ziyaret edip, görüşlerimi tekrar buraya yazarım.^^

Gittim, gördüm, geldim. ;d
Bazı insanları yolculukta tanırsınız diye bir söz vardır, bazı sunucularıda ziyaretinizde tanırsınız olarak da yenisi eklenmeli.
Samimi, sıcak karşılamaları, misafir perverlikleri ile gayet hoş bir ortam oluşmuş.
Sunucu sevme sebebi bile olabilirler. ^^

Tekrar tekrar başarılarınız daim olsun inşallah.

Regex

Administrator
Yönetici

Sunucuya ben de girdim. @eLfida, karşılaşamadık. :D

Eski bir dosta ( @eQuaL ) denk geldim. Tekrardan hayırlı olsun.

eQuaL

Member

Güzel bir sunucu olma yolunda ilerliyor. İçinde olmak hoşuma gidiyor. Umarım, uzun soluklu bir serüven olur.

eQuaL

Member

Davete icabet ettim. Beni, hatırlayan birilerinin olmasına seviniyorum. Yıllarca, boşa gelip/gitmemek kişilere dokunmak mutlu ediyor beni.

Regex

Administrator
Yönetici

Davete icabet ettim. Beni, hatırlayan birilerinin olmasına seviniyorum. Yıllarca, boşa gelip/gitmemek kişilere dokunmak mutlu ediyor beni.

Ne kadar webmaster olup bu sektörden uzaklaşsak da IRC içimizde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku, bir ukte azizim. Yıllar geçse de, IRC geçmiyor.

Baskan

New Member

@MrLegend Ne gerek vardi da döndün ki bayada olmuş ama neyse hayırlısu olsun bi gun bizimde admin arkadasimiz olurmu acaba sunucularda adaletli saglamak adına sen anladin :) bir insanı padisah yapanda kadin rezil edende kadindir eskiler öyle dermis kolay gelsin başarılar dilerim