Bursa Özel Diş Hastanesi ( Klinik 23 Nisan )

arventispro

New Member
Arkadaşlar merhaba, Bursa’da diş tedavisi konusunda iyi bir yer arayanlar için faydalı olabileceğini düşündüğüm bir kliniği paylaşmak istedim. Son zamanlarda özellikle estetik diş uygulamalarına ilgim olduğu için bayağı araştırma yaptım ve Klinik 23 Nisan isimli kliniğe denk geldim.

Klinik Nilüfer’de bulunuyor ve oldukça modern bir yapıya sahip görünüyor. Özellikle Bursa gülüş tasarım konusunda sundukları hizmetler dikkatimi çekti. Dijital gülüş tasarımı, zirkonyum kaplama ve diş beyazlatma gibi işlemler yapıyorlarmış. Fotoğraflara baktığımda doğal görünümlü çalışmalar yapmaları hoşuma gitti.

İmplant tedavisi düşünenler için de iyi bir alternatif olabilir. Bursa impilant fiyatları hakkında bilgi verirken kullanılan malzeme kalitesine ve uzman hekim desteğine önem verdiklerini belirtmişler. Bu tarz işlemlerde güvenilir klinik bulmak gerçekten önemli oluyor.

Bunun dışında kanal tedavisi, ortodonti ve genel diş tedavileri de mevcutmuş. Özellikle hijyen ve klinik ortamı konusunda oldukça özenli görünüyorlar. Nilüfer tarafında oturanlar için ulaşım açısından da avantajlı olabilir.

Ben tamamen araştırırken denk geldim ve faydalı olabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim. Bursa diş polikliniği arayan arkadaşlar varsa inceleyebilirler. Daha önce giden ya da tedavi olan varsa deneyimlerini paylaşırsa güzel olur 🙂