Her gece duydum bir klişe canım annem seviyorum seni
Bahtiyar Active Member 6 Haz 2021 #2 Yanıt: Akşam yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak bilmiyorsun diyen anne Aklima biri geldi ama neyse..))
D Dea Dia New Member 11 Haz 2021 #3 Yanıt: Akşam yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak bilmiyorsun diyen anne Bahtiyar' Alıntı: Aklima biri geldi ama neyse..)) Genişletmek için tıkla ... Ben geldim değil mi?
Yanıt: Akşam yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak bilmiyorsun diyen anne Bahtiyar' Alıntı: Aklima biri geldi ama neyse..)) Genişletmek için tıkla ... Ben geldim değil mi?
Bahtiyar Active Member 11 Haz 2021 #4 Yanıt: Akşam yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak bilmiyorsun diyen anne Dea Dia' Alıntı: Ben geldim değil mi? Genişletmek için tıkla ... Konu ilgini cekmez diye dusunduydum ama gormussun.. usenmemis bir de cevap yazmissin. Tebrik ediyorum.
Yanıt: Akşam yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak bilmiyorsun diyen anne Dea Dia' Alıntı: Ben geldim değil mi? Genişletmek için tıkla ... Konu ilgini cekmez diye dusunduydum ama gormussun.. usenmemis bir de cevap yazmissin. Tebrik ediyorum.
D Dea Dia New Member 11 Haz 2021 #5 Yanıt: Akşam yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak bilmiyorsun diyen anne Bahtiyar' Alıntı: Konu ilgini cekmez diye dusunduydum ama gormussun.. usenmemis bir de cevap yazmissin. Tebrik ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Aslında tam benlik bir konu, arada üşengeçliğimi aşabiliyorum böyle
Yanıt: Akşam yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak bilmiyorsun diyen anne Bahtiyar' Alıntı: Konu ilgini cekmez diye dusunduydum ama gormussun.. usenmemis bir de cevap yazmissin. Tebrik ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Aslında tam benlik bir konu, arada üşengeçliğimi aşabiliyorum böyle
Charismax Back'in Zeka 13 Haz 2021 #6 Yanıt: Akşam yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak bilmiyorsun diyen anne Vardı eskiden öyle bir annemiz