Zirvala.com 'da Ödülü Oxm Yarışması

Efendy

New Member
Evet bir coğumuz vaktini Oyun Kanallarında Geçirmekte bizde bu eğlenceli ve tatlı rekabete biraz renk katalım dedik...

Oxm Kanalımızda Ödülü Turnuva düzenlemeye karar verdik..

Sizde Klavyenize ve Kelime hacminize güveniyorsanız. Sizleri bekliyoruz..

www.Zirvala.com

irc.zirvala.com

Ödüllerimiz...

1. Services Admin

2. Opers

3. Vip Üyelik

R

Rima

Guest
Yanıt: Zirvala.com 'da Ödülü Oxm Yarışması

rekabeti artıracak güzel bir düşünce olmuş.
katılacak olanlara şimdiden başarılar dilerim :)

Regex

Administrator
Yönetici

Güzel bir düşünce olsa da yarışma birinciliğiyle adminlik verilmesini şahsen doğru bulmuyorum. Bunun yerine farklı şeyler, örneğin kitap ödülü, GSM TL gibi şeyler düşünülebilirdi nacizane tavsiyem.

Katılacak olanlara başarılar, sizlere de fayda ve etkileşim getirecek bir yarışma olmasını dilerim.

Efendy

New Member

Güzel bir düşünce olsa da yarışma birinciliğiyle adminlik verilmesini şahsen doğru bulmuyorum. Bunun yerine farklı şeyler, örneğin kitap ödülü, GSM TL gibi şeyler düşünülebilirdi nacizane tavsiyem.

Katılacak olanlara başarılar, sizlere de fayda ve etkileşim getirecek bir yarışma olmasını dilerim.

Valla Ben direk kitap vermeyi düsündüm arkadaşlar oxm ciler kitap okumaz dedi :) iyi tamam o zaman ne verebiliriz dedim. yetki dedikleri icin ordan başladık kitap da Gsm kontür vs de veriiriz..

Regex

Administrator
Yönetici

Valla Ben direk kitap vermeyi düsündüm arkadaşlar oxm ciler kitap okumaz dedi :) iyi tamam o zaman ne verebiliriz dedim. yetki dedikleri icin ordan başladık kitap da Gsm kontür vs de veriiriz..

Sen bana bakma, ben ücretli admin satışı yapan sunucuların bu uygulamasını da doğru bulmuyorum. :) Adminlik vasıf gerektirir. Hediye olarak ya da bir şey karşılığında verilen bir şey olmamalı.

Efendy

New Member

Sen bana bakma, ben ücretli admin satışı yapan sunucuların bu uygulamasını da doğru bulmuyorum. :) Adminlik vasıf gerektirir. Hediye olarak ya da bir şey karşılığında verilen bir şey olmamalı.

Evet bu sözüne katıluyorum biz eskiden ircop olmak icin help i yalar yutardık sonra bize ircop verirlerdi.. op sop olmak sınavla idi :) simdi neyse :)