Charismax
Back'in Zeka
R10 'dan esinlenerek yapılan özel tema fiyatı 35 dolar.. & bu temada özel temadan esinlenerek yaptığım default editleme temadır.. her hakkı bende saklıdır.. free olarak sunuyorum kendi yapımım... kod çalıntısı alıntısı yoktur.. renkler esinlenme.. tasarım fonsiyon eklemeleri doğaçlamadır...
Önceki paylaşım başlığı ile paylaşıyorum lakin en güncel halini ekte paylaşmış olacağım... resim görüntüsü reklam barındırdığı için törpüledim sadece .. canlı demo sitesi vardır .. adres vermeyeceğim .. indirin kurun sorun olduğunda bu konu altında bana bildire bilirsiniz... güncelleme desteği sunmuyorum vermiyorum lakin sorunlarınız için yardımcı olabilir... ÜCRETSİZ
İÇİNDE KENDİ YAZDIĞIM KODLAR
resim ölçekleme
mobilde nicklerin görünmesi
kare avatar size' ayarlaması ( vbulletin posbittir )
ftp girmeye gerek kalmadan çözünürlük ayarı
Tam boy avatar çekimi
benzer konular renk kodları
Reponsive + Reponsive optimizesi
Page_Container - meta etiket otomatik tag girişi ( seo canavarı )
Bir çok eklentinin uyumlu kodları less şablonda girilidir..
kendime özel yapımdır.. sunucu hata günlüğünde basan hatanın içeriğine göre gereken eklentiyi yüklerseniz sorun olmayacaktır..
yükleme istenilen eklentinin renk hex kodlarıda girilidir.. ( özel çalışma bir tema )
xenforo 1 hariç her sürüme uyumludur.. xenforonun kendi orjinal default temasının editlenmiş eksra kod eklenmiş halidir..
less şablonunda charismax yazılarını kaldırmayın temanız çöker
copyright'ı üyelere değil size koydum çünkü panelinize.. buda iyiliğim olsun..
CopyRight' kendi arzumla kaldırdım - piyasaya sunduğumun en güncelidir bu tema
Örnek resimlerini koyucam görsellerde reklam vardır çünkü.. İki resim fikir sahibi olmanıza yeterli olacaktır... r10 webmaster olduğu için reklama girmez ordan bakabilirsiniz canlısına hex kod renkleri esinlenmedir.. forum olarak adres veremiyorum .. güle güle kullanın..
Not: Temanın istatistik alanı kenar çubugundan forum görüntülenirken alta alınmalıdır.. aksi takdirde değişik forum istatistikleri widgetini kullanamazsınız.. eger yan barda kullanma devam eetmek isterseniz exraless şablonun'dan değişik istatistik isimli kodları silin..
https://dosya.co/ho9kbgj2o404/xf_charismax_style.zip.html
Önceki paylaşım başlığı ile paylaşıyorum lakin en güncel halini ekte paylaşmış olacağım... resim görüntüsü reklam barındırdığı için törpüledim sadece .. canlı demo sitesi vardır .. adres vermeyeceğim .. indirin kurun sorun olduğunda bu konu altında bana bildire bilirsiniz... güncelleme desteği sunmuyorum vermiyorum lakin sorunlarınız için yardımcı olabilir... ÜCRETSİZ
İÇİNDE KENDİ YAZDIĞIM KODLAR
resim ölçekleme
mobilde nicklerin görünmesi
kare avatar size' ayarlaması ( vbulletin posbittir )
ftp girmeye gerek kalmadan çözünürlük ayarı
Tam boy avatar çekimi