Satılık Sohbet+IRC Sunucuları

xXx

New Member
Bir arkadaşımız 01.11.2021 tarihi için opsiyon istemiştir.

Konu geçici olarak durdurulabilir, satım işlemi gerçekleşmemesi durumunda tekrar aktif edilecektir.

Son düzenleme:

Linux

Member
Yanıt: Satılık Sohbet+IRC Sunucuları

Hayırlı satışlar hocam, lakin beklediğiniz tutarın yanından dahi geçilebileceğini düşünmüyorum.
Siteleri inceledim, ciddi değerleri olmayan siteler.
Sitelerin yaşları yüksek olabilir. Lakin ne yazık ki analiz sonuçları çok düşük.

xXx

New Member

Hayırlı satışlar hocam, lakin beklediğiniz tutarın yanından dahi geçilebileceğini düşünmüyorum.
Siteleri inceledim, ciddi değerleri olmayan siteler.
Sitelerin yaşları yüksek olabilir. Lakin ne yazık ki analiz sonuçları çok düşük.

Siteleri neye göre incelediğini merak ettim açıkcası. Ciddi değerleri olmayan siteler demişsin. Bunu biraz açıklarsan sevinirim. Analiz sonuçları çok düşük. Neymiş o analiz sonuçları açıklarmısın;? Yoksa 2-3 kelam birşey bilerek, konu baltalama niyetinde olan bir cocukmusun? Merak ettim neymiş bu analiz sonucu.

NOT: Konu hakkında bilgi sahibi olmayıp, laf olsun torba dolsun diye yazı yazmayı düşünen kişilere tavsiyem, hiç gereksiz yazılarla boşa zamanımı çalmayı denemesin. Şekil A ( Linux )

Son düzenleme:

Linux

Member

Siteleri neye göre incelediğini merak ettim açıkcası. Ciddi değerleri olmayan siteler demişsin. Bunu biraz açıklarsan sevinirim. Analiz sonuçları çok düşük. Neymiş o analiz sonuçları açıklarmısın;? Yoksa 2-3 kelam birşey bilerek, konu baltalama niyetinde olan bir cocukmusun? Merak ettim neymiş bu analiz sonucu.

NOT: Konu hakkında bilgi sahibi olmayıp, laf olsun torba dolsun diye yazı yazmayı düşünen kişilere tavsiyem, hiç gereksiz yazılarla boşa zamanımı çalmayı denemesin. Şekil A ( Linux )

2, 3 kelam ?
Çocuk ?
Peki, haklısın hocam.

Sayacağım şeyleri anlar mısın bilmiyorum lakin ben gördüğüm veriler hakkında fikrimi sundum.( Bu kadar uçup da hüsrana kapılma diye)

Her neyse büyük beyimiz, sana kendimi ispat etmeyeceğim, zira 2002'den bu yana İRC ve WEB alemindeyim.

Son düzenleme:

xXx

New Member

2, 3 kelam ?
Çocuk ?
Peki, haklısın hocam.

Sayacağım şeyleri anlar mısın bilmiyorum lakin ben gördüğüm veriler hakkında fikrimi sundum.

Sitenin da/Pa degerlerinden tut da
Dış backlinklemeler, yapılan SEO çalışmalarını değerlendirdiğimde
Ortalama giriş sayılarını gözlemlediğim de, beraberinde sitenin geçmişi ile birlikte şuan ki arayüzüne de baktığımda, olabilecek rakamın bu olmadığını düşünüyorum.

Her neyse büyük beyimiz, sana kendimi ispat etmeyeceğim, zira 2002'den bu yana İRC ve WEB alemindeyim.

Anladığın çok belli oldu kardeşim.

DA/PA seviyelerini demişsin. DA/PA seviyesinin 80 / 90 aralığında olupta trafiği olmayan sana onlarca site sayarım.
Dış backlinklemelerden bahsetmişsin. Demek ki backlinkleri iyi incelememişsin, 1M+ backlinki kısa süre içerisinde inceleyebildiğine göre sen bu işin baya ehli sayılırsın. ( Prof. olarak gördüm seni tebrikler. )
Ortalama giriş sayılarını nasıl gözlemledin, merak ediyorum :) Hatta bana sen en iyisi şöyle yapıver. Bu kadar uzmansın ya su trafiği nasıl görebildiğine dair bir ekran görüntüsü at, at ki millet de görsün senin ne kadar usta birisi olduğunu.
Arayüzüne bakarak bu rakamın olmadığını düşünebilirsin. Bak bu lafına katılabilirim. Herkesin arayüz görüşü farklı olabilir. Yorumunu bu şekilde yapıyor olsaydın sana hak verebilirdim. Lakin sitenin istatistiksel olarak wm tools hesabımda herhangi bir verisini görmeden böyle kafadan atar tutarak laf söyleyebiliyorsan 2002'den bu yana bedava zaman geçirmişsin demektir.

O zaman ben sana şöyle kısaca bir veri göndereyim. Bu alt kısımda göreceğin sadece sohbetlaf'in 3 aylık geçmişi. Hani senin bişi göremediğin sitenin arama sonucu ve dönüşümü. Boş beleş konuşarak daha fazla rezil olma.

He dur senin anladığın kadarıyla şunuda ekleyimde tam olsun. Elimde trsohbet.com.tc var. DA / PA seviyesi 60-70 aralığında. Senin gözünde epey bir değerlidir. :))) Listeye bunuda ekleyelimde gereksiz yorumlarından kurtulalım :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    85.2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme: