Müziğin Sohbete Denk Geldiği Yer

Sean

Member

Müzik sanılanın aksine basit bir şey değil insanların üzerin de çok büyük etkilere sahip. Her insan bir yerlerde farklı melodilerle huzur buluyor.
Hayatımıza bu kadar yerleşmiş olan bu kavram kuşkusuz bizi var ediyor. Bir sokakta ne kadar da çok insan yürüyor hepsi de aynı yöne gidiyor. Bunları farklı kılan şeyler oluyor, bu fiziksel özellikleri,statü,başarısı,hırslarının aksine onların ruhuna hitap eden müzikler oluyor.

Güzel müzikler dinleyen insanlar değerlidir .Bizde her dakika değişen ve bu değişimi bize kabullendiren ,bir çeşit kirlenen dünyamızda sanki müzikle bir şeyleri değiştirebilirmişiz gibi. Müziğin iyileştirici gücü insanlarınkinden daha ileri düzey Bu yüzden kaliteli müzik yayını yapan tüm yayıncılara teşekkür ederim .

Bir çok güzel yayıncı dinledim bir araya getirmeyi umduğum bir platform kurdum . Bu yüzden sloganımız ''Müziğin Sohbete Denk Geldiği Yer'' olarak benimsedim.
Bizim gibi nice insanın ruhu dağılıverecek dört bir tarafa, kuytu köşelere ve güzel ruhlu insanların el değmemiş tınıları temizleyecek dünyayı, kirlenen yeryüzünü.

Müziğin gücüne inanan bunu küçümsemeyen bunca zaman yayın alan arkadaşlara iyi insanlar dilerim

R

Rima

Guest
Yanıt: Müziğin Sohbete Denk Geldiği Yer

Emeğinize sağlık, keyifli bir makale olmuş.