A-aaaaa kilo mu aldın sen?
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 16 Nis 2021 #2 Yanıt: Küfür etmeden küfür etkisi yaratan bir cümle kur Maskemi unuttum.. Kendi kendime ettiğim bir küfürdür.
Yanıt: Küfür etmeden küfür etkisi yaratan bir cümle kur Maskemi unuttum.. Kendi kendime ettiğim bir küfürdür.
Charismax Back'in Zeka 19 Nis 2021 #4 Yanıt: Küfür etmeden küfür etkisi yaratan bir cümle kur Ama bu konu demek ben demek = sen demek ne demek ' sen kimsin ? meşgalen nedir ? yaradılış amacıma hizmet et ..
Yanıt: Küfür etmeden küfür etkisi yaratan bir cümle kur Ama bu konu demek ben demek = sen demek ne demek ' sen kimsin ? meşgalen nedir ? yaradılış amacıma hizmet et ..
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 19 Nis 2021 #5 Yanıt: Küfür etmeden küfür etkisi yaratan bir cümle kur Ben böyleyim..
Charismax Back'in Zeka 18 May 2021 #6 Yanıt: Küfür etmeden küfür etkisi yaratan bir cümle kur Çok seversen eğer .....ler.sevmeyipte..... sen heykelini dikerler.... 2007 çalan adama selam olsun... direk deprasyon etkisi yaratır.... :blink:
Yanıt: Küfür etmeden küfür etkisi yaratan bir cümle kur Çok seversen eğer .....ler.sevmeyipte..... sen heykelini dikerler.... 2007 çalan adama selam olsun... direk deprasyon etkisi yaratır.... :blink:
R Rima Guest 31 Tem 2021 #7 Yanıt: Küfür etmeden küfür etkisi yaratan bir cümle kur Ne halin varsa gör!
R Rima Guest 19 Eyl 2021 #8 Yanıt: Küfür etmeden küfür etkisi yaratan bir cümle kur Ben kimim ki zaten?