Kısa Süreliğine

Kerem

New Member
Çok huyum değildir ama kısa süreliğinede olsa bende akıma ayak uydurayım :)

Forumlardan zaman bulup dinlenirken ben :)
DOauO4LW4AAJGmu

Yeter bu kadar. :)

Son düzenleme:

Destina

New Member
Yanıt: Kısa Süreliğine

Bu resmi görmeseydim aklımda hep postallı kerem olarak kalıcaktın. :D
Allah seni ailene bağışlasın. Kızın çok güzel maşaAllah. :)

Charismax

Back'in Zeka

Çok huyum değildir ama kısa süreliğinede olsa bende akıma ayak uydurayım :)

Kızım ve ben. Bir kaç yıl öncesi.

babakiz.jpg

babaları ve kızları... klişe olacak ama .. senin ondan başka sevdiğin pek olmayacağı için bize geçmiş olsun :blink: benide seversin zamanla sanmıştım :D haha allah sizi size bağışlasın abi.. kimseye muhtaç olmayın ömür boyu... ne kadar masumsunuz..

Regex

Administrator
Yönetici

Prensesi yerime öpersin @Kerem hocam, hoş bir kare. Bugün forumda iyiden iyiye fotoğraf challenge oldu yalnız. Aynı katılımı diğer konularda da görmeyi umuyoruz. :)

eLfida

~Ponçik Hanım~
Yönetici

Maşallah @Kerem bey. Ben kızı biraz size benzettim ama? Anneyide görmek lazım tabi hakkaniyetli olmamız için ^^

Bahtı güzel olur inşallah :çiçek:

Kerem

New Member

Maşallah prensese. Rabbim nazarlardan korusun.
Teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun.

Bu resmi görmeseydim aklımda hep postallı kerem olarak kalıcaktın. :D
Allah seni ailene bağışlasın. Kızın çok güzel maşaAllah. :)

Değil mi :D botlarla bütünleştik artık. Allah razı olsun, vümlemizi inşalllah.

babaları ve kızları... klişe olacak ama .. senin ondan başka sevdiğin pek olmayacağı için bize geçmiş olsun :blink: benide seversin zamanla sanmıştım :D haha allah sizi size bağışlasın abi.. kimseye muhtaç olmayın ömür boyu... ne kadar masumsunuz..
Babaları ve kızlarının kesinlikle çok başka bir ilişkisi var. Amin inşallah. Rabbim kimseyi başkasına muhtaç etmesin.

Prensesi yerime öpersin @Kerem hocam, hoş bir kare. Bugün forumda iyiden iyiye fotoğraf challenge oldu yalnız. Aynı katılımı diğer konularda da görmeyi umuyoruz. :)

Tabiki öperim hocam, beni bile çekti bu fotoğraf paylaşımı. :) Diğer konulardada olur zamanla :)

Maşallah @Kerem bey. Ben kızı biraz size benzettim ama? Anneyide görmek lazım tabi hakkaniyetli olmamız için ^^

Bahtı güzel olur inşallah :çiçek:

Aynı ben sıpa :D Amin. Allah tüm çocukların bahtını güzel kılsın inşallah. Her biri melek bunların.