İz Bırakan Kitap Okuduğunuz kitaplardaki beğendiğiniz cümleleri bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
R Rima Guest 30 May 2021 #1 İz Bırakan Kitap Okuduğunuz kitaplardaki beğendiğiniz cümleleri bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
İz Bırakan Kitap Okuduğunuz kitaplardaki beğendiğiniz cümleleri bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
R Rima Guest 10 Haz 2021 #2 Yanıt: İz Bırakan Kitap Cümleleri "Hiç insan öldürmediği halde, altı kişinin canına kıymış bir katilden daha cani insanlar gördüm. Umudumuzu öldürenleri gördüm." Dostoyevski - Ölüler evinden anılar.
Yanıt: İz Bırakan Kitap Cümleleri "Hiç insan öldürmediği halde, altı kişinin canına kıymış bir katilden daha cani insanlar gördüm. Umudumuzu öldürenleri gördüm." Dostoyevski - Ölüler evinden anılar.
Kerem New Member 10 Haz 2021 #3 Yanıt: İz Bırakan Kitap Cümleleri “Seni tanıyan son kişi öldüğünde hiç doğmamış olacaksın” der bir Kızılderili atasözü. Balıkçı'nın Feneri
Yanıt: İz Bırakan Kitap Cümleleri “Seni tanıyan son kişi öldüğünde hiç doğmamış olacaksın” der bir Kızılderili atasözü. Balıkçı'nın Feneri
R Rima Guest 13 Haz 2021 #4 Yanıt: İz Bırakan Kitap Cümleleri "Mutsuzluğunun farkında olmayan, kendini mutlu sanan insanları gördükçe ürperiyorum." Fernando Pessoa - Huzursuzluğun Kitabı
Yanıt: İz Bırakan Kitap Cümleleri "Mutsuzluğunun farkında olmayan, kendini mutlu sanan insanları gördükçe ürperiyorum." Fernando Pessoa - Huzursuzluğun Kitabı