Icons in sidenav on Account page - Hesap Alanı İkonları Gösterme

Charismax

Back'in Zeka
Anlatım ve kodlar bir arkadaşıma aittir.. kendisi güzel anlatmış çözümlemiş .. kodlarındaki parantez yerlerini değiştirip stabilleşmesini sağladım sadece.. her temaya uysun diye... bu işlem aslında global ikon eklentisinin direk temaya entegre edilmiş halidir.. hatasız sorunsuzdur...

MFA' teşekkür ederiz..

Öncesi ( örnek ) resim

Sonrası : örnek resim ... bu hesap alanı için örneklendirilmiş bir resimdir.. bütün ikon ve simgeler düzenli olarak yerleşecektir.. ve görünmeyenlerde mevcut yüklü olan eklentilerle görünecektir..

Resimde görüleceği üzere hesap sayfasında bulunan yan navigasyondaki sekmelere simgeler ekler.
Önceden paylaşılmış birçok kodda eklentiler eklendiğinde simgesiz kalıyor ve eklentilerle gelen simgelere tıklatığınızda simgeler kayboluyor. Genelde kullanılan eklentilerle çalışan kodu paylaşıyorum. Hangi sekmeye tıklarsanız tıklayın tüm simgeler çalışmaktadır.

Eklenti listesi:
[XenConcept] Youtube Video Profile
Apocalypse - SMS Confirmation
Apocalypse - T.C. Kimlik Doğrulama sistemi
Apocalypse - SMS Onaylı Üyelik sistemi - SMS Confirmation
Editor & BB Code Manager
Referral Contests 2
[TH] User Improvements

extra.less şablonuna yapıştırın ve kaydedin - işlem tamamdır..

HTML:
[data-template="account_alerts"], &[data-template="account_reactions"], &[data-template="account_bookmarks"], &[data-template="kl_em_template_list"], &[data-template="xc_yvp_account"], &[data-template="siropu_referral_contests_account_referrals"], &[data-template="atc_account_confirmation"], &[data-template="asc_account_sms"], &[data-template="account_details"], &[data-template="account_security"], &[data-template="account_privacy"], &[data-template="account_preferences"], &[data-template="account_signature"], &[data-template="account_upgrades"], &[data-template="account_connected"], &[data-template="account_following"], &[data-template="account_ignored"], &[data-template="thuserimprovements_self_deactivate"] {
    .p-body-sideNavContent a.blockLink {
        &:before {
            font-family: 'Font Awesome 5 Pro';
            font-size: inherit;
            font-style: normal;
            font-weight: 900;
            text-rendering: auto;
            -webkit-font-smoothing: antialiased;
            -moz-osx-font-smoothing: grayscale;
            padding-right: 5px;
        }
        &[href*="members/"]:before {content: "\f007";}
        &[href*="account/alerts"]:before {content: "\f0f3";}
        &[href*="account/reactions"]:before {content: "\f164";}
        &[href*="account/bookmarks"]:before {content: "\f02e";}
        &[href*="account/kl-editor-templates"]:before {content: "\f044";}
        &[href*="account/youtube-profile"]:before {font-family: 'Font Awesome 5 Brands';content: "\f167";}
        &[href*="account/referrals"]:before {content: "\f500";}
        &[href*="account/tc-confirmation"]:before {;content: "\f2c2";}
        &[href*="account/sms-confirmation"]:before {content: "\f3cf";}
        &[href*="account/account-details"]:before {content: "\f4fe";}
        &[href*="account/security"]:before {content: "\f3ed";}
        &[href*="account/privacy"]:before {content: "\f023";}
        &[href*="account/preferences"]:before {content: "\f085";}
        &[href*="account/signature"]:before {content: "\f5b7";}
        &[href*="account/upgrades"]:before {font-family: 'Font Awesome 5 Brands';content: "\f1ed";}
        &[href*="account/connected-accounts"]:before {content: "\f63d";}
        &[href*="account/following"]:before {content: "\f234";}
        &[href*="account/ignored"]:before {content: "\f503";}
        &[href*="logout"]:before {content: "\f011";}
        &[href*="account/thui-deactivate"]:before {content: "\f307";}
}}

Son düzenleme:

fatal

Active Member
Yanıt: Icons in sidenav on Account page - Hesap Alanı İkonları Gösterme

Anlatım ve kodlar bir arkadaşıma aittir.. kendisi güzel anlatmış çözümlemiş .. kodlarındaki parantez yerlerini değiştirip stabilleşmesini sağladım sadece.. her temaya uysun diye... bu işlem aslında global ikon eklentisinin direk temaya entegre edilmiş halidir.. hatasız sorunsuzdur...

MFA' teşekkür ederiz..

Resimde görüleceği üzere hesap sayfasında bulunan yan navigasyondaki sekmelere simgeler ekler.
Önceden paylaşılmış birçok kodda eklentiler eklendiğinde simgesiz kalıyor ve eklentilerle gelen simgelere tıklatığınızda simgeler kayboluyor. Genelde kullanılan eklentilerle çalışan kodu paylaşıyorum. Hangi sekmeye tıklarsanız tıklayın tüm simgeler çalışmaktadır.

Eklenti listesi:
[XenConcept] Youtube Video Profile
Apocalypse - SMS Confirmation
Apocalypse - T.C. Kimlik Doğrulama sistemi
Apocalypse - SMS Onaylı Üyelik sistemi - SMS Confirmation
Editor & BB Code Manager
Referral Contests 2
[TH] User Improvements

extra.less şablonuna yapıştırın ve kaydedin - işlem tamamdır..

HTML:
[data-template="account_alerts"], &[data-template="account_reactions"], &[data-template="account_bookmarks"], &[data-template="kl_em_template_list"], &[data-template="xc_yvp_account"], &[data-template="siropu_referral_contests_account_referrals"], &[data-template="atc_account_confirmation"], &[data-template="asc_account_sms"], &[data-template="account_details"], &[data-template="account_security"], &[data-template="account_privacy"], &[data-template="account_preferences"], &[data-template="account_signature"], &[data-template="account_upgrades"], &[data-template="account_connected"], &[data-template="account_following"], &[data-template="account_ignored"], &[data-template="thuserimprovements_self_deactivate"] {
    .p-body-sideNavContent a.blockLink {
        &:before {
            font-family: 'Font Awesome 5 Pro';
            font-size: inherit;
            font-style: normal;
            font-weight: 900;
            text-rendering: auto;
            -webkit-font-smoothing: antialiased;
            -moz-osx-font-smoothing: grayscale;
            padding-right: 5px;
        }
        &[href*="members/"]:before {content: "\f007";}
        &[href*="account/alerts"]:before {content: "\f0f3";}
        &[href*="account/reactions"]:before {content: "\f164";}
        &[href*="account/bookmarks"]:before {content: "\f02e";}
        &[href*="account/kl-editor-templates"]:before {content: "\f044";}
        &[href*="account/youtube-profile"]:before {font-family: 'Font Awesome 5 Brands';content: "\f167";}
        &[href*="account/referrals"]:before {content: "\f500";}
        &[href*="account/tc-confirmation"]:before {;content: "\f2c2";}
        &[href*="account/sms-confirmation"]:before {content: "\f3cf";}
        &[href*="account/account-details"]:before {content: "\f4fe";}
        &[href*="account/security"]:before {content: "\f3ed";}
        &[href*="account/privacy"]:before {content: "\f023";}
        &[href*="account/preferences"]:before {content: "\f085";}
        &[href*="account/signature"]:before {content: "\f5b7";}
        &[href*="account/upgrades"]:before {font-family: 'Font Awesome 5 Brands';content: "\f1ed";}
        &[href*="account/connected-accounts"]:before {content: "\f63d";}
        &[href*="account/following"]:before {content: "\f234";}
        &[href*="account/ignored"]:before {content: "\f503";}
        &[href*="logout"]:before {content: "\f011";}
        &[href*="account/thui-deactivate"]:before {content: "\f307";}
}}

Merhaba, paylaşım için teşekkürler. Fakat konuda görsel mevcut değil.

Charismax

Back'in Zeka

Merhaba, paylaşım için teşekkürler. Fakat konuda görsel mevcut değil.

Görsel anlatım kullanıcıların kendi sitesindeki yüklü olan eklentiler için söylenmiş :) arkadaşın paylaştığı yerdede görseli yok... ama yinede eklerim birazdan görseli bozup teşekkür ederim dikkatin için...

Charismax

Back'in Zeka

@fatal bozuk görsel olmadığı için.. uyarın üzerine bozdum ve olması gerekenide paylaştım... Genele yayılan bir simge ikon görselini düzeltiyor bu kodlar.. zaten uygulayacak olanlar uyguladıktan sonra farkedecektir her alanda düzenlenen yerleri...

fatal

Active Member

@fatal bozuk görsel olmadığı için.. uyarın üzerine bozdum ve olması gerekenide paylaştım... Genele yayılan bir simge ikon görselini düzeltiyor bu kodlar.. zaten uygulayacak olanlar uyguladıktan sonra farkedecektir her alanda düzenlenen yerleri...

Çok teşekkürler. Bildiğin üzere bu tarz düzenlemelerde görsel kullanılması, amatör kullanıcılara düzenleme yapıldıktan sonra ne ile karşı karşıya gelecekleri konusunda çok daha faydalı oluyor.

Charismax

Back'in Zeka

Çok teşekkürler. Bildiğin üzere bu tarz düzenlemelerde görsel kullanılması, amatör kullanıcılara düzenleme yapıldıktan sonra ne ile karşı karşıya gelecekleri konusunda çok daha faydalı oluyor.

evet ama acı bir olay var ... hatta parodisel olarak video çektim buradada paylaştım... kişiler konu içlerini okumuyorlar .. direk başlıkta ne yazıyorsa... eklentiyi indirip kuruyorlar sonra hata alıyorlar.. geçen copy alanını kaldırma olayını anlatmıştım... konuya düşen yorum... senin yüzünden sistem'mi sitem'mi ne çöktü yazmış... bende konuya dikkat için parodisel ironik bir video çektim... okumuyorlar talimatları uygulasalar sorun olmayacak.. yedek alın diyoruz.. konuda anlatılanları bire bir uygulayın sıfır sorun diyoruz... ama öyle yapmıyorlar ... konuya giriyorlar indiriyorlar direk yükleyip olmasını bekliyorlar ... siz yine dikkat ettiniz.. bunu yapmıyorlar ondan sonra dönüş yapıp olmadı diyorlar... uygulamıyorsun'ki :) teşekkür ederim..