Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Gününüz güzel olsun..
R Rima Guest 3 Eki 2021 #302 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle velevki' Alıntı: Gününüz güzel olsun.. Genişletmek için tıkla ... Senin de günün güzel olsun velevkiciğim :*
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle velevki' Alıntı: Gününüz güzel olsun.. Genişletmek için tıkla ... Senin de günün güzel olsun velevkiciğim :*
velevki New Member 3 Eki 2021 #303 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Rima' Alıntı: Senin de günün güzel olsun velevkiciğim :* Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Rimacığım:* sevgiyle sarılıyorum..
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Rima' Alıntı: Senin de günün güzel olsun velevkiciğim :* Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Rimacığım:* sevgiyle sarılıyorum..
R Rima Guest 3 Eki 2021 #304 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle velevki' Alıntı: Çok teşekkür ederim Rimacığım:* sevgiyle sarılıyorum.. Genişletmek için tıkla ... Bende aynı şekilde sarılıyorum :*
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle velevki' Alıntı: Çok teşekkür ederim Rimacığım:* sevgiyle sarılıyorum.. Genişletmek için tıkla ... Bende aynı şekilde sarılıyorum :*
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 3 Eki 2021 #305 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Kedilerle konuşup , kuşlarla dertlesiyorum aşırı güzel çünkü insanlar dinlemez
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Kedilerle konuşup , kuşlarla dertlesiyorum aşırı güzel çünkü insanlar dinlemez
Hesna Active Member 4 Eki 2021 #306 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle “Balık çok iyi” dedik o bile midemize dokundu sdjk
Lord Alperen Kutay & Atakan Tuna 6 Eki 2021 #308 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Bahtiyar' Alıntı: Alkol saati.. Genişletmek için tıkla ... alkölün saati olmaz dostum ; )
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Bahtiyar' Alıntı: Alkol saati.. Genişletmek için tıkla ... alkölün saati olmaz dostum ; )
Bahtiyar Active Member 10 Eki 2021 #309 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Uzun zamandir boyle guzel bir sabaha uyanmamistim.
Painfully Well-Known Member 11 Eki 2021 #310 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Ben de baş ağrılı uyanayım, püe.
Bahtiyar Active Member 11 Eki 2021 #312 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle CaNeRR' Alıntı: @Bahtiyar Ver Bi Cigara. . . Genişletmek için tıkla ... Hocu agir gelir bak 3 gun yatarsin.
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle CaNeRR' Alıntı: @Bahtiyar Ver Bi Cigara. . . Genişletmek için tıkla ... Hocu agir gelir bak 3 gun yatarsin.
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 12 Eki 2021 #313 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Derinden bir nefes alıyorum sonra bazen veremiyorum.
Painfully Well-Known Member 7 Kas 2021 #314 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Bu yorgunluğu atamıyorum üzerimden..
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 8 Kas 2021 #315 Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle Acaba Marişe geri mi dönsem.:huff:
Regex Administrator Yönetici 19 Kas 2023 #317 Bana rakip olmak ha? @Cry, dikkat et; kendine bir düşman daha kazandırma. - EN KÖKLÜ DÜŞMAN