Herkes Kendisi Hakkında Bir Gerçek Yazsın
Beatrice Active Member 19 Nis 2021 #3 Yanıt: Herkes Kendisi Hakkında Bir Gerçek Yazsın Genelde soğuk ve havalı olarak bilinirim uzaktan öyle duruyorum çünkü.
Yanıt: Herkes Kendisi Hakkında Bir Gerçek Yazsın Genelde soğuk ve havalı olarak bilinirim uzaktan öyle duruyorum çünkü.
Charismax Back'in Zeka 24 Nis 2021 #4 Yanıt: Herkes Kendisi Hakkında Bir Gerçek Yazsın geç kaldığım bir kararı yeni verdim içim rahat ..
K KahKaha New Member 24 Nis 2021 #5 Yanıt: Herkes Kendisi Hakkında Bir Gerçek Yazsın Birinin dürüstlüğünden şüphe etmeye başladığımda, benden yapmacığını bulamazsınız anik:
Yanıt: Herkes Kendisi Hakkında Bir Gerçek Yazsın Birinin dürüstlüğünden şüphe etmeye başladığımda, benden yapmacığını bulamazsınız anik:
Charismax Back'in Zeka 24 Nis 2021 #6 Yanıt: Herkes Kendisi Hakkında Bir Gerçek Yazsın Sağ gösterip sol vuranım... senelere yayabilirim bu dümeni
Yanıt: Herkes Kendisi Hakkında Bir Gerçek Yazsın Sağ gösterip sol vuranım... senelere yayabilirim bu dümeni
R Rima Guest 31 Tem 2021 #7 Yanıt: Herkes Kendisi Hakkında Bir Gerçek Yazsın Sonsuz bir sabıra sahibim.