Hahaha. Aslaaa!
Destina New Member 18 Nis 2021 #2 Yanıt: Gece yarısı mezarlığa gider misiniz? Beyinsiz olan gider. Gece gece ne işimiz var mezarlıkta
Charismax Back'in Zeka 25 Nis 2021 #3 Yanıt: Gece yarısı mezarlığa gider misiniz? Ben gidiyordum mezarlık huzur veriyor .. hiç korkmadım
Hesna Active Member 25 Nis 2021 #4 Yanıt: Gece yarısı mezarlığa gider misiniz? Geceleri köpeklerin mezarları eşeledigini düşündüğümden beri gözüm o cesareti yemiyor swh
Yanıt: Gece yarısı mezarlığa gider misiniz? Geceleri köpeklerin mezarları eşeledigini düşündüğümden beri gözüm o cesareti yemiyor swh
Lareina Kanatlarım var ruhumda. 25 Nis 2021 #5 Yanıt: Gece yarısı mezarlığa gider misiniz? Öyle bir huyum yok,genelde sabahın köründe gidiyorum o daha kötü.
Yanıt: Gece yarısı mezarlığa gider misiniz? Öyle bir huyum yok,genelde sabahın köründe gidiyorum o daha kötü.
Beatrice Active Member 1 May 2021 #6 Yanıt: Gece yarısı mezarlığa gider misiniz? Gitmiştim bir daha mı tövbe
R Rima Guest 13 May 2021 #7 Yanıt: Gece yarısı mezarlığa gider misiniz? Aklımdan zorum ne? Neden gideyim ki?