Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
henüz bir sebep bulamadim, bazi sevgilere neden aramak manasizdir.
illa bisey söylemek gerekiyorsa eğer, sakin olduğu için belki. biraz da ferah kokuyoro_o
Aşk yaşıyoruz burasıyla aramızda güçlü bir bağ var .. evlencez forumcuklarımız olacak :bulutlarda: forumu yada burayı sevdiğim yok.. hiç bir yeri sevmiyorum kendi yerlerim bile olsa... @Regex'sin mekanı ve diğer bir kaç arkadaşın burda oluşundan dolayı gir çık yapıp zamanımı geçiyorum.. ben hep yerlere yorum yaparken kaliteden bahsederim bu forum yada teknik anlamda değildir.. insanlarından dolayı.. kaliteli insanlar var tanısamda tanımasamda .. içerik pek önemli değil benim için..
Birçok forumda ve sanal platformlarda bulundum. Bütün hepsinde bir rekabet ve rekabetin getirdiği samimiyetsizlik mevcut. Burada kimsenin kimse ile rekabeti yok çünkü herkes rakip kimse göremiyor. E buda samimi bir ortam oluşturuyor. Niye sevmeyeyim?