ForumIRC.Com

Regex

Administrator
Yönetici
10 Nisan 2021 günü açılmış olup, 1.5 ayda hatrı sayılır bir ivme yakalamış; IRC forumları içerisinde özgünlüğüyle, benzersiz farklarıyla yer edinmeyi sürdürecek olan kaliteli platformdur.

R

Rima

Guest
Yanıt: ForumIRC.Com

Sevdiğim bir çok dostumun bir arada olduğu mekan. Yolunuz açık olsun.

Charismax

Back'in Zeka

Tehlikenin farkında mısınız ? sloganını yakın zamanda akıla getirecek bir yer olacak..

Kerem

New Member

Benim için her forum aynıdır aslında ama buranın güzelliği sevdiğim insanların bir araya toplanmış olması. İrc forumları hakkında çok bir bilgim olmadığını başka bir platformda yazmıştım, forum ekibinizin sağlam olduğunu oradada söylemiştim. Bu forumun ekibi, webmasterları zaten farklı projeler ile kendisini kanıtlamış insanlar. Başarısı beni hiç şaşırtmadı ve daha iyi yerlere geleceğine de eminim. İnşallah bu güzel ortam hiç bozulmaz. :çiçek:

eLfida

~Ponçik Hanım~
Yönetici

1.5 ayda bu ivmeyi yakalamamız gerçekten büyük başarı.
Tamamlanmadan, sınırlı yönetim kadrosuyla buraya gelmemiz ayrıca bir başarı.
Üyelerin yanımızda olması ise takdire şayan :tşkr:

Herkese tekrar tekrar teşekkürler :tşkr:

Dea Dia

New Member

Daha önce birkaç yere üye olmuş olsam da ircforumlarını pek sevememiştim. Sanırım daha ilk kurulma fikrinden itibaren içinde bulunduğum için yeri bende çok ayrı.. Yeni ve güzel insanlarla tanışma fırsatı bulduğum, irc sevmeme ve alışmama sebep olan yer.:) Yolun açık olsun FI :)

Hesna

Active Member

Șu an için sakin ve seviyeli bir şekilde ilerlemesi forumun sevdiğim yanı umarım bozulmayacak
Bazı forumlar gibi kaostan beslenip büyüme düşüncesi hiç yok çünkü
Ustelik sevdiğiniz saydığınız kişilerinde var olması ile tadından yenmeyen bir forumsa eğer
Bulunduğunuz yerde huzurlu ve mutlusunuzdur
Katbekat başarı dileklerimle