Merhaba,
Bu bölümde forum sitelerinizin tanıtımlarını yapabilirsiniz. Forumlara destek olmak, forumların birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamak için özellikle bu bölümdeki tanıtımlara bizzat ilgi gösterip forumları özgün bir biçimde yorumlamaya ve eleştirmeye çalışacağım. @fatal'ın site tanıtım şablonu ve kuralları, bu alt forum için de geçerlidir.
Aşağıdaki şablonu kullanırsanız, daha bilgilendirici bir tanıtım olacaktır:
Bu bölümde forum sitelerinizin tanıtımlarını yapabilirsiniz. Forumlara destek olmak, forumların birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamak için özellikle bu bölümdeki tanıtımlara bizzat ilgi gösterip forumları özgün bir biçimde yorumlamaya ve eleştirmeye çalışacağım. @fatal'ın site tanıtım şablonu ve kuralları, bu alt forum için de geçerlidir.
Aşağıdaki şablonu kullanırsanız, daha bilgilendirici bir tanıtım olacaktır:
- Forum Adresi (URL):
- Forum Açılış Tarihi:
- Forum Sahibi:
- Forum Teknik Sorumlu:
- Forum Yazılımı: (ücretli bir yazılım ise, lisanslı ya da lisanssız diye belirtebilirsiniz)
- Forum Hakkında Tanıtım Metni:
IRC içerikli forumlar, illegal forumlar ve link satmak için açılmış link çöplüğüne dönüştürülmüş, doğal olmayan forumlar dışında her türlü forum tanıtımı serbesttir. Genel forumlarınızı, webmaster forumlarınızı çekinmeden tanıtabilirsiniz.