Kaldırılmıştır.
eLfida ~Ponçik Hanım~ Yönetici 14 May 2021 #2 Yanıt: Fearless/Deniz maşallah diyeyim ilk yorum bende Araban güzelmiş. Atarım bi tur. Sjxjsxj
Bahtiyar Active Member 15 May 2021 #3 Yanıt: Fearless/Deniz Hiç yaşlı görünmüyorsun Deniz. Allah gönlüne göre versin. Bugün böyle bir challenge olsun bakalım. @eLfida yatacak yerin yok kizim senin.
Yanıt: Fearless/Deniz Hiç yaşlı görünmüyorsun Deniz. Allah gönlüne göre versin. Bugün böyle bir challenge olsun bakalım. @eLfida yatacak yerin yok kizim senin.
eLfida ~Ponçik Hanım~ Yönetici 15 May 2021 #4 Yanıt: Fearless/Deniz Bahtiyar' Alıntı: Bugün böyle bir challenge olsun bakalım. @eLfida yatacak yerin yok kizim senin. Genişletmek için tıkla ... Niye öyle diyorsunuz beyefendi. Alındım. Gücendim. Sjxnsjxndjxn
Yanıt: Fearless/Deniz Bahtiyar' Alıntı: Bugün böyle bir challenge olsun bakalım. @eLfida yatacak yerin yok kizim senin. Genişletmek için tıkla ... Niye öyle diyorsunuz beyefendi. Alındım. Gücendim. Sjxnsjxndjxn
Bahtiyar Active Member 15 May 2021 #5 Yanıt: Fearless/Deniz eLfida' Alıntı: Niye öyle diyorsunuz beyefendi. Alındım. Gücendim. Sjxnsjxndjxn Genişletmek için tıkla ... Büyüyünce unutacaksınız hanımefendi.
Yanıt: Fearless/Deniz eLfida' Alıntı: Niye öyle diyorsunuz beyefendi. Alındım. Gücendim. Sjxnsjxndjxn Genişletmek için tıkla ... Büyüyünce unutacaksınız hanımefendi.
Fearless New Member 15 May 2021 #6 Yanıt: Fearless/Deniz @eLfida, istediğin araba olsun ya @Bahtiyar, eyvallah.
Charismax Back'in Zeka 15 May 2021 #7 Yanıt: Fearless/Deniz manzara zaten güzel dahada bir güzellik katmışsınız.. allah hayatınızı uzun ve neşeli kılsın..
Yanıt: Fearless/Deniz manzara zaten güzel dahada bir güzellik katmışsınız.. allah hayatınızı uzun ve neşeli kılsın..
Fearless New Member 15 May 2021 #8 Yanıt: Fearless/Deniz Charismax' Alıntı: manzara zaten güzel dahada bir güzellik katmışsınız.. allah hayatınızı uzun ve neşeli kılsın.. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah @Charismax, ömrün güzel geçsin.
Yanıt: Fearless/Deniz Charismax' Alıntı: manzara zaten güzel dahada bir güzellik katmışsınız.. allah hayatınızı uzun ve neşeli kılsın.. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah @Charismax, ömrün güzel geçsin.
Regex Administrator Yönetici 15 May 2021 #9 Yanıt: Fearless/Deniz Yakışıklı kardeşim, seviliyorsun Deniz'im.
R Rima Guest 15 May 2021 #10 Yanıt: Fearless/Deniz Ardahan'a benzettim manzarayı Herşey gönlünce olsun Deniz
Fearless New Member 15 May 2021 #11 Yanıt: Fearless/Deniz Eyvallah @Regex kardeşim benim. Evet @Rima tam da orası.
Lord Alperen Kutay & Atakan Tuna 15 May 2021 #12 Yanıt: Fearless/Deniz Kardeşim her zamanki gibi fişek gibisin maşallah.
Fearless New Member 15 May 2021 #13 Yanıt: Fearless/Deniz Lord' Alıntı: Kardeşim her zamanki gibi fişek gibisin maşallah. Genişletmek için tıkla ... Canımsın.
Yanıt: Fearless/Deniz Lord' Alıntı: Kardeşim her zamanki gibi fişek gibisin maşallah. Genişletmek için tıkla ... Canımsın.
Fearless New Member 16 May 2021 #15 Yanıt: Fearless/Deniz Takedown' Alıntı: Seviliyosun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah @Takedown kardeşim, sende seviliyorsun. Var ol.
Yanıt: Fearless/Deniz Takedown' Alıntı: Seviliyosun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah @Takedown kardeşim, sende seviliyorsun. Var ol.