Elektrik Sistemleri

mustafa.a

New Member
Schneider Electric, enerji yönetimi ve otomasyon çözümlerinde dünya lideri olan bir Fransız şirketidir. 1836 yılında kurulan şirket, elektrik dağıtımı, otomasyon yönetimi ve enerji verimliliği konularında geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunar. Schneider Electric, sürdürülebilirlik ve yenilikçilik odaklı çözümleriyle tanınır.

Schneider Electric'in Ana Faaliyet Alanları​

1. Enerji Yönetimi:
    • Elektrik Dağıtımı ve Kontrol: Alçak ve orta gerilim elektrik dağıtım sistemleri, devre kesiciler, sigortalar, şalterler ve enerji izleme sistemleri.
    • Yenilenebilir Enerji Çözümleri: Güneş ve rüzgar enerjisi sistemleri için çözümler, enerji depolama ve mikro şebeke sistemleri
    • Endüstriyel Otomasyon ve Kontrol:
      • Endüstriyel Otomasyon: PLC'ler, endüstriyel yazılımlar, sürücüler ve motor kontrol sistemleri.
      • Süpervizyon ve Veri Yönetimi: SCADA sistemleri, veri toplama ve analiz çözümleri.
    • Bina Otomasyonu ve Güvenliği:
      • Akıllı Bina Çözümleri: Bina yönetim sistemleri, aydınlatma kontrolü, HVAC kontrol sistemleri.
      • Güvenlik ve Erişim Kontrolü: Yangın alarm sistemleri, CCTV, giriş kontrol sistemleri.
    • Veri Merkezi ve Ağ Çözümleri:
      • Modüler Veri Merkezleri: Veri merkezi altyapısı, soğutma sistemleri, güç dağıtımı ve yönetim yazılımları.
      • Ağ Çözümleri: Ağ bağlantı ürünleri ve kablolama sistemleri
      • Schneider bayileri üzerinden alabilirsiniz