Destina

Charismax

Back'in Zeka
Herkes tarafından sevilsede kolay kolay kimseyi sevmez hep en sevilen olmuştur ağır başlılığı tarafı ciddiyet barındırır... benim aksime laubalilikten hoşlanmaz.. düşmanı olursanız gerçekten sürünürsünüz... dostu olursanız sakin bir hayatınız olur.. ( reel hayat için söylüyorum bunları ) bazen beni bile es geçtiği yerler vardır... ben karım diye övmem aksine çok gömme fırsatı ararım.. avrupadan gelişi istanbul yapıma ters olsada hakkından ben gelemedim o konuda... :kop: Güzelliği konusunda türkiye şartlarında yarışacak birisi yok.. benim gözümden değil her göz'de bu böyledir... ama istediği kişiye istediği gibi görünür.. x-man filmini çok izliyorum ya ordan esinlendim... ondan sonra 11 gelir bu kuralın değişmeyeceği gibi.. Destinanın değişmez kuralları vardır... kıza kız diye hak vermez .. erkek ayırmaz .. seviyeyi korur.. benim tam zıttım aksim'dir... bizim aynı hayatı paylaşmamız aynı evi paylaşıyor olmamız... bizim anlaşabileceğimiz anlamına gelmez .. seviyor yada sevmiyoruz anlamınada gelmez... bizim inanç konularımız birdir.. biz mantık çerçevesini duygu kalıp'ına sokmayı bilen kişileriz... kişileriz ne ya kendimi katıyorum.. bahsettiğim destina ... dedim ya laubali değildir benim gibi... çok farklı bir yapısı vardır... burada iyi tanıyan bir iki kişi vardır onun haricindekiler sadece benim eşim diye bilir....

birde dipnot düşücem... benim destinanın adı esin değil yada esinti değil... biri demişti 2016'dan beri tanıyorum destinayı diye .. hayır destina tek'dir bir benzer nicki bir yerde var ama oda sadece orada... başka yerde yok..

eLfida

~Ponçik Hanım~
Yönetici
Yanıt: Destina

Güzelliğini bizde görsek keşke :p

Kendisini şahsen tanımıyorum. Buradaki yorumları, ağırbaşlı olması ile tanıdım. Daha detaylı tanışırsak bir gün, tekrar sözlüğüne gelip yazarım ^^

Destina

New Member

Güzelliğini bizde görsek keşke :p

Kendisini şahsen tanımıyorum. Buradaki yorumları, ağırbaşlı olması ile tanıdım. Daha detaylı tanışırsak bir gün, tekrar sözlüğüne gelip yazarım ^^

Yok be abartıyor çirkinin tekiyim. :D seven insana sevdiği öyle gözükür ondan diyor. :p
Güzel yorumun için teşekkür ederim. :)

Kendisini tanımasamda forumlarda nicki gördüğüm birisi... Yakında tanırız bacım :)

Tanırsınız elbet. :)

Charismax

Back'in Zeka

çok çirkin .. ay tutulması vardı pardon güneş tutulması görmemişim öyle bi aldım işte sonra dedim tamam :kop: biz çirkinik ya ikimizde