Croft'u Getirin Klip Çekcez

Charismax

Back'in Zeka
Yanıt: Croft'u Getirin Klip Çekcez

E, hani destina hanım? Gözlerde mi saklıydı..

onun foto paylaşması istisnadır .. sen onu sosyalden takip et bence :D açık bir bayan olmadığından pek paylaşmaz.. benimkisi zorunlu çekim oldu ... :D paylaşcam didim ben çekerim didi sonuç bu kadar :blink: :haha:

Destina

New Member

En paspal halini bile sevip paylaşan adam. Çok doğalsın adamım. Kdjdkdk
@eLfida yıllar önce @Painfully'nin forumunda paylaşmıştım 1 tane resim. Geçenlerde de kendi forumumda paylaşıp kaldırdım. Onun dışında hiçbir yerde paylaşmadım. :) belki bir gün paylaşırım. ^^

Charismax

Back'in Zeka

En paspal halini bile sevip paylaşan adam. Çok doğalsın adamım. Kdjdkdk
@eLfida yıllar önce @Painfully'nin forumunda paylaşmıştım 1 tane resim. Geçenlerde de kendi forumumda paylaşıp kaldırdım. Onun dışında hiçbir yerde paylaşmadım. :) belki bir gün paylaşırım. ^^

heeyyt :tşkr: paspalımı bilmeyen şeklimi nöörsün :D paspal şekillilere cool geliyor .. o devirdeymişiz bir arkadaşım didi baa da didim taam ozaman :yağmur:
ben beğendim bunu he :D eline sağlık :D

Charismax

Back'in Zeka

bence bu akımı başlatan şuan bendim... öyleyse devam etsin..
3 sene önce falan ikitelli sanayide makina revizyonu yapıyoduk.. şu genç usta olayımız harbiden çocuksu oluşumdan gelir şaka yapmıyorum.. bi öylesine atayım devamını getirirm..

Lonatti bilgisayarlı makina 400 serisiyle bir poz hatıra..

Charismax

Back'in Zeka

ya buda kızım benim geldi sığındı redbull falan gömerken çimde... dertleştik hamile naciyeymiş adı.. nasihatta filan bulunduydum

güneşte kızılı iyi çakmış ..​

Charismax

Back'in Zeka

bi aksaraya uzanmıştım kültür park dedi abi dedi istanbuldan gelmişsin bi beni pozla tamam demiştim...

Charismax

Back'in Zeka

ya buda geçen senelerin önceki seneleri.. dediler abi çin mafyası var dedik bizde bağcılar mafyasıyız napıcaz... olmaz abi dediler dedim ben çinlilere benzerim kalıpta zayıf bozma sen... çek çek ölürsek pozu :kop:

çok vardı şekil şukul uğraşmak istemiyorum kendimle dalga geçmeyi severim ben... son halim ilk konudaki resimdir anlık çekilmişti o şimdilik yeter eskilerden sallarım ara sıra ...

Charismax

Back'in Zeka

Millet coşmuş bugün :D sanki elebaşı sen olmuşsun gibi :D

coşmak değilde... bence senelik arkadaş olup birbirilerini görürken şöylemi resim atsam böylemi atsam erkek kadın farketmiyor bir çekingeçlik var ... :D facemde paylaşıyorsam ben burda esirgemem.. bir tek eşimle olanı paylaşamam o biraz sıkar :D paylaşsınlar ya nolucak link zaten silinir gider... silinmese ne olacak :D ahfjkahfh paylaşın bea gizemli falan olmuyonuz :haha:

Hesna

Active Member

D:

Herkesten cesaretli bi sen çıktın galibaD:
Cesaretinden ve bizi de güldüren foto altı paylasimlarindan dolayı teşekkür eder, Destina Hanım ile birlikte mutluluğunuzun daimini dilerim efendim