Cem Karaca - Raptiye Rap Rap

eLfida

~Ponçik Hanım~
Yönetici
Yanıt: Cem Karaca - Raptiye Rap Rap

Yıllardır dinlerim cem Karaca'nın şarkılarını. Fotoğraflarını ve simasını da bilirim. Taki bu videoyu izleyene kadar. Meğer bilmiyormuşum.
Pür dikkat dinledim, izledim. Sözler efsane. Yüzünün her detayına dikkat ettim. Fotoğraflara göre çok farklı.

Teşekkürler paylaşım için ^^

Regex

Administrator
Yönetici

Şimdi ne siyasi hiciv ne bu şekilde diss yapmaya çalışırsanız direkt içeri alınırsınız. Nerede o zaman ki sanatsal çalışmalar? Sanatçının eleştirisine saygılar?

Cem Karaca da efsane bir sanatçımızdır. Ruhu şâd olsun. Taklit yeteneğimi bilenler vardır, Cem Karaca'yı da iyi yaparım. Bir ara kayıt alıp atarım. :)

Charismax

Back'in Zeka

Şimdi burdaki olay şöyle olmuştu... senesini bilmiyorum ama konusunu çok iyi biliyorum çünkü biz rap dinleyenlerle rock dineyenler arasında bir çekişme vardır.. bu hala var featler düetler yapılsada .. para için şimdikiler. ama gerçekte gerçekten birbirimizi yeriz .. benzer kültürler aynı yerden gelmeler ama birbirimize hep deriz sizde müzik var bizde söz diye orda bir çekişiriz..

cem karacanın eleştirisel bir şarkısı herhalde takılmış çıkmamış... ozamanlarda cartel v.b gruplar ve islami rap diye almancı bir kaç gençlerden oluşan rap crewleri var... onlar atıp tutuyor rahat rahat dinleniyor.. bu rahmetlide illede rap'mi yapalım diyerek bu parçayı çıkarıyor... bu yine geldi şapka demesinin sebebi yine geldim demek anlamında.. söyleyeceğimi söyledim anlamında orda kinayeli bir mizah yapıyor .. bunu bayblon ceza konserinde bilgin özçalkan taksimde bize birebir anlatmıştı.. rapçilerin sevdiği iki kişi Barış manço ve Cem karacadır' zaten onların yeri ap ayrı..

Regex

Administrator
Yönetici

Şimdi burdaki olay şöyle olmuştu... senesini bilmiyorum ama konusunu çok iyi biliyorum çünkü biz rap dinleyenlerle rock dineyenler arasında bir çekişme vardır.. bu hala var featler düetler yapılsada .. para için şimdikiler. ama gerçekte gerçekten birbirimizi yeriz .. benzer kültürler aynı yerden gelmeler ama birbirimize hep deriz sizde müzik var bizde söz diye orda bir çekişiriz..

cem karacanın eleştirisel bir şarkısı herhalde takılmış çıkmamış... ozamanlarda cartel v.b gruplar ve islami rap diye almancı bir kaç gençlerden oluşan rap crewleri var... onlar atıp tutuyor rahat rahat dinleniyor.. bu rahmetlide illede rap'mi yapalım diyerek bu parçayı çıkarıyor... bu yine geldi şapka demesinin sebebi yine geldim demek anlamında.. söyleyeceğimi söyledim anlamında orda kinayeli bir mizah yapıyor .. bunu bayblon ceza konserinde bilgin özçalkan taksimde bize birebir anlatmıştı.. rapçilerin sevdiği iki kişi Barış manço ve Cem karacadır' zaten onların yeri ap ayrı..

O sözlerde Kenan Evren ve Süleyman Demirel'e de göndermeler var Fatih. Şapkayı o şekilde yorumlayabilirsin ama netekim vurgusu direkt Kenan Evren'e gönderme.

Charismax

Back'in Zeka

Evet uçu açık mizah ' Cem karacanın Rap yapanlara saygısını çok iyi biliyoruz biz.. Bunu Kıraç ve Ceza eski atışmasından anlaya bilirsin.. Medyada öyle görünüyor nitekim zaten öyle .. mesajı almak isteyenlere göre değişiyor .. Belki içinde olunmadığı için bilinmez her rap dinleyen sene başlangıçı Nefret Anahtar ile başlayan genç' biliyoruz bunu .. Dur ya şunuda şuraya koyayım Rahmetliyi anmışken.. Aybenin Abisi Cezanın'da bandrole takılan albümü için Cem Karaca rap rap parçasını yapmasıda bizim için ayrı bir şeref'di

https://www.youtube.com/watch?v=D12v-cDDr6c

Respech