2008 2009'un Parlak Çocugu Buldum

Charismax

Back'in Zeka

rap yaptığım dönemler kapak resimi'mi neydi bu ne için çekinmiştim hatırlamıyorum :D o zamanlar EP çıkarmıştım.. myspace sayfam vardı baya kalabalıktı.. şimdiki youtuberler halt etmiş... keşke youtubeye yükleseymişim dururmuş vallaha şarkılarım :D tipe bak :haha:

Burayada koyayım ya vallahi nostalji oldu.. 24 saat sonra kaldırırsanız sevinirim silemezsem.. dursada sakıncası olmaz ama silinsin :D rica ederiyorum

Son düzenleme:

Charismax

Back'in Zeka
Yanıt: 2008 2009'un Parlak Çocugu Buldum

Ben şuan görüyorum ama konu içinde .. ya işte hocam tipim küstürmüş kodları napiyim :D hizli resim kapalıydı başka resimden upload ettim .. bende açık valla :kop: bahtiyar ayak yapma abi.. seviyosan gel konuş bence olmuyor böyle herkesin içinde :blink: :kop: valla görünüyor bende ya

Bahtiyar

Active Member

Ben şuan görüyorum ama konu içinde .. ya işte hocam tipim küstürmüş kodları napiyim :D hizli resim kapalıydı başka resimden upload ettim .. bende açık valla :kop: bahtiyar ayak yapma abi.. seviyosan gel konuş bence olmuyor böyle herkesin içinde :blink: :kop: valla görünüyor bende ya

Ahaha, şimdi göründü. Hocam ben karşı cinse ilgi duyuyorum tamamen.:cool:

eLfida

~Ponçik Hanım~
Yönetici

Kara denizde gemisi batmış misali.
Bence kalsa daha hoş olurdu ^^

Charismax

Back'in Zeka

Kara denizde gemisi batmış misali.
Bence kalsa daha hoş olurdu ^^
Çok küçük ablası korkar buralarda :üzgün: ya nette bir arama yapayım dedim... dalasının dalasının dalasının yerinden çıktı... belki 2007'lerin başıdırda.. ozaman bir izmir eskişehir hattı gidip geldiydim yav bildiğiniz ergen partileri veriyorduk .. baya vardı arşivim hey gidi günler :D burda helada duruyormuş gibi çekinmiş laflarıda vardı bu resimin orjinalide vardı ya :haha: dış çekim parkta öyle elimi koymuştum arkadaş çektiydi albüm kapağına sanal albüm kapağına shop yapıldıydı :D off o günleri özledim

eLfida

~Ponçik Hanım~
Yönetici

Çok küçük ablası korkar buralarda :üzgün: ya nette bir arama yapayım dedim... dalasının dalasının dalasının yerinden çıktı... belki 2007'lerin başıdırdı.. ozaman bir izmir eskişehir hattı gidip geldiydim yav bildiğiniz ergen partileri veriyorduk .. baya vardı arşivim hey gidi günler :D burda helada duruyormuş gibi çekinmiş laflarıda vardı bu resimin orjinalide vardı ya :haha: dış çekim parkta öyle elimi koymuştum arkadaş çektiydi albüm kapağına sanal albüm kapağına shop yapıldıydı :D off o günleri özledim

Siz anlatınca bizzat ben yaşayıp özlemiş kadar oldum. Her anın, her yaşın değerini bilmek ve dolu dolu yaşamak lazım..

Charismax

Back'in Zeka

Ep adı çünkü mezarlık gülleriydi :üzgün::üzgün: o isim hala güncelimde olacak :bigstar: